Ebbas fik...

Då var det över till slut. Nu har jag elva härliga veckor framför mig! Elva veckor utan några mattetal som ska räknas, inlämningar som ska skrivas eller prov som ska pluggas till. När jag glatt vandrade iväg från skolan, med min väska tom på skolböcker, kände jag att detta skulle firas och därför drog jag med mig min syster in till Helsingborg där vi fikade och kollade i lite affärer. Vi satte oss på det väldigt mysiga Ebbas fik vilket jag starkt kan rekommendera! Jag tror att det tog ungefär 10min för mig och Linnea att bestämma oss för vad vi skulle ha och då skojar jag inte! Där fanns allt möjligt och allt såg sådär riktigt smarrigt ut. Till slut lyckades vi ändå bestämma oss och vi tyckte båda två att våra kakor levde upp till förväntningarna. Efter det blev Linnea en klänning rikare då jag fick syn på en som jag tvingade henne att prova. Självklart satt den som en smäck och Linnea var bara tvungen att köpa den. Nu ska jag fortsätta att njuta resten av kvällen! Ha det fint!
 
 
 

askdkashfahofnaofn... JAAAAAA!! :D

JAAAAAAAA! Jag trodde inte att den här dagen kunde bli bättre, men det kunde den!!!! Har nyss varit och kollat mina värden och gissa vad.... de var super!!!! Min puls var högre än vad den har varit på mycket länge, blodtrycket var praktiskt taget normalt och vågen visade 49kg!! Åh jag kunde knappt tro det när jag såg det! Okej det var en helt annan våg än den jag brukar ställa mig på och jag vet att det kan skilja väldigt mycket mella vågar, men jag tänker tänka att jag har lyckats gå upp 1,5kg den här veckan! :D 49kg betyder att jag har ett kilo kvar tills 50!!!!! Åh lyckan är verkligen total!! Det bubblar i hela mig! Jag skulle kunna ställa mig mitt i atrium och dansa här och nu, fast nej det hade jag nog ändå inte gjort ;) Tänk, för några månader sen hade jag fått panik, haft en extrem ångest och mått skit om jag hade sett det vågen visade nu på morgonen. Det har hänt mycket med mig om man säger så och jag måste säga att jag föredrar denna nya Sanna!
 
Det var bara detta jag hade att säga, var lite tvungen att dela med mig av min glädje så att jag inte spricker! ;)
Puss och kram<3
 

På bra humör...

 
Jag älskar fredagar, men den här slår definitivt alla andra fredagar! När jag traskar ut från skolans område denna eftermiddag kommer jag att vara helt klar med allt! Åh kan ni förstå det, verkligen inget skolarbete överhuvudtaget! Det är ju nästan som att sommarlovet börjar redan idag.
 
Jag ska inte åka in till BUP i Hbg för att träffa Katarina idag, utan hon kommer faktiskt till Ängelholm och jag ska vara där redan kvart över åtta. Jag hoppas självklart att den här veckan har varit en bra vecka, men oavsett så tror jag faktiskt att inget kan förstöra mitt goda humör för tillfället!
 
Ha en super duper fantastiskt grym fredag mina kära vänner! Puss och kram<3

Ett litet tips....

Att säga att jag inte var orolig imorse inför det kommande provet hade varit att ljuga, för det var jag. Men i bussen på vägen till skolan fick jag ett tecken från ovan! Jag satt och spelade Candy Crush (att sitta med fysikboken hade bara gjort mig stressad) och precis då bussen stannade vid hållplatsen där jag skulle gå av drog jag på måfå mitt sista drag och klarade en bana som jag länge varit fast på! Jag kände då att jag hade turen på min sida och visste att jag skulle ta mig igenom provet bra! Så med huvudet högt gick jag med väldigt självsäkra steg in i aulan satte mig ner och skrev det där fruktade provet och vet ni vad? Det kändes riktigt bra efteråt, jag blev till och med klar 30-40min innan vi fick gå och de som känner mig vet att jag brukar sitta in i det sista! Jag tror att mycket berodde på min självsäkerhet och att jag verkligen trodde på mig själv när jag satt där. Om jag inte hade känt så hade jag definitivt fått panik när jag stötte på de lite klurigare uppgifterna, men nu tog jag det lugnt läste igenom dem igen och lyckades i alla fall försöka att lösa dem. Man kan aldrig veta hur det har gått efter att ha skrivit ett prov, men en känsla har man för det mesta och min känsla idag var en bra sådan. Sedan är det inte alltid att känslan stämmer tyvärr, men för tillfället mår jag hur bra som helst! Dagen slutade inte bra där. På engelskan blev vi bjudna på glass och pricken över i:et var dessutom att jag fick reda på mitt slutbetyg i matte vilket gjorde mig allt annat än besviken.
 
Nu ska jag ta mig en liten promenad i den härliga kvällssolen, men innan det vill jag ge er alla ett tips! Inför prov och redovisningar med mera så säg till er själva; "Detta kommer gå bra! Jag kan det här!" Detta är något jag tänker börja med för tro mig, om man tror på sig själv och tänker positivt så kommer det gå så mycket bättre än om man inte gör det! Ha en fin kväll! Puss och kram<3
 

Håll ut...

 
Sådär, nu slår jag igen fysikboken och ber till gudarna att det går vägen imorgon! Efter den tre timmar långa skrivningen kommer jag att vara trött, men mycket lycklig! Då är jag ett steg närmre den härliga känslan av att vara fri från skolarbete! Jag känner att det har blivit väldigt mycket skrivet om skolan på sista tiden, för mycket faktiskt, men då det är det som till största delen har upptagit mina tankar de senaste veckorna har det automatiskt blivit så. Men håll ut, snart ska ni slippa läsa tråkiga inlägg om pluggande hit och dit! Men då jag redan har skrivit om skola i detta inlägg kan jag lika gärna lägga till att jag fick tillbaka mitt nationella i svenska och franska idag. Jag fick även reda på mina kursbetyg i de båda ämnena. Jag måste få säga att jag faktiskt känner mig nöjd över betygen. Mitt franska nationella gick väl inte så bra, men det inte kom som en chock direkt. Men då jag har gjort hyfsat ifrån mig tidigare så hamnar mitt slutbetyg ändå i mitten, vilket jag inte är det minsta ledsen över! Jag är annars en person med rätt så höga krav på mig själv. Inte extremt höga, men jag har svårt att känna mig nöjd när jag inte har gjort mitt bästa. Men när det kommer till franskan hade jag blivit glad bara över ett E! Jag måste erkänna att jag kände mig löjligt glad idag när jag gick ut från franskalektionen för sista gången. Åh tänk att jag aldrig mer kommer behöva sätta min fot på en sådan lektion igen! Nu säger jag tack för mig!
Puss och kram<3

Liten blir stor

Hipp hipp hurra för lillfisen som blir åtta år idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar dig din lille plutt! <3
 
 
 
 

Orkar inte mer....

Min hjärna är trött och vill verkligen inte sammarbeta med mig för tillfället. Jag sitter och försöker räkna fysik, men det går åt pipsvängen rent ut sagt. Jag kan inte tänka, jag har ingen motivation och jag har känslan av att vilja gråta. Känner ni igen er? Nu ska jag i alla fall gå ner och laga mat till mig och min syster då mamma inte är hemma. Jag tror att en paus i räknandet kommer göra mig gott! Puss och kram på er! <3
 

Brev till mig....

 
Titta vad som trillade ner i vår brevlåda idag, mitt körkortstillstånd!!!!! Så när bromsarna på bilen är fixade får ni se upp där ute på vägarna hehe! Nej men jag ska väl köra på någon stor parkering eller liknande till att börja med. Enligt en manual mamma fick på introduktionskursen står det att man först ska börja lära sig krypköra och då min mamma brukar vara en person som följer saker ganska mycket till punkt och pricka tror jag att det kommer dröja ett tag innan jag får ge mig ut på de större vägarna. Spännade ska det i alla fall bli och jag tror att vi kommer ha det riktigt kul med detta i sommar!
 
Min måndag har varit en ganska så händelselös sådan. Efter skolan traskade jag iväg och träffade min sjukgymnast där vi mest satt och pratade faktiskt och när jag kom hem ställde jag mig och gjorde granola. Jag har länge funderat på att göra det, men det har inte riktigt blivit av förrän nu. Den innehåller en massa goda saker och jag ser verkligen framemot att mumsa på det innan jag går och lägger mig ikväll! Det bästa med att göra saker själv är att man själv bestämmer vilka ingredienser man ska ha i och självfallet tar man ju bara sådant man tycker är gott! Innan fixade jag klart en film till ett svenskaarbete och skrev klart en engelskainlämning så nu blir det fysik för hela slanten! Måste dock se ett avsnitt av Vampire Diaries innan jag går och lägger mig!
 
Ha en bra kväll och om ni som jag har plugg att göra så ryck upp er och tänk på att det snart är sommarlov! 
 

Uppskattad födelsedagspresent

Efter en söndag som för mig började med några timmars jobb är jag nu lite lagom trött. Efter jobbet var det tårta och paket som gällde. Inga paket till mig dock utan till lilla Matilda som fyller hela 8år på onsdag! Men då hon är hos Henrik den kommande veckan bestämde vi oss för att fira henne idag istället. Som jag gissade så blev hon väldigt glad över Monopolet och när hon hade slitit upp pappret var det första hon utropade "Åh kan vi spela?!" Självklart gjorde vi det, men hann spela klart gjorde vi inte. Det kan ju vara lite av ett evighetsspel eller vad säger ni?
 
Nu är det snart dags att krypa ner i sängen för att imorgon ta tag i den sista riktiga skolveckan innan sommarlovet! Åh vad jag längtar tills på fredag då jag kommer att ha lagt två redovisningar, en inlämningsuppgift samt ett stort fysikprov bakom mig!
 
Sov så gott!
 
Glad tjej!
 
 
 
 

Grattis alla mammor!

Ni har väl inte missat att det är morsdag idag? Nej tänkte väl det! Man ska alltid vara snäll mot sin mamma, men kanske lite extra snäll idag. Det finns stunder då jag kan bli riktigt förbannad på min mamma, stunder då jag tycker hon är riktigt orättvis, alldeles för kontrollerande eller bara sådär irriterande som mammor kan vara. Men trots det så tycker jag att hon är världens bästa mamma! Det tar emot att säga det men hon känner mig utan och innan, nästan bättre än jag själv i vissa lägen. När jag var som dåligast i min anorexi fanns hon alltid där vid min sida. Trots att jag verkligen inte ville ha hennes hjälp och var allt annat än trevlig mot henne så var hon alltid där. Hon slutade aldrig tvivla på mig, på att jag skulle kunna ta mig ur sjukdomen. Nej, trots att jag var helt förblindad av mörkret och hade gett upp så hade hon fortfarande hopp. Detta kommer jag att vara evigt tacksam över, för hade hon precis som jag slutat att tro och hoppas hade jag inte suttit och skrivit det här idag! Jag tror att man måste komma ihåg att ens mamma alltid vill en väl. Vi är deras absolut värdefullaste ägodelar och därför kan de ibland bli aningen överbeskyddande. De är det alltså inte för att retas med oss utan för att de bryr sig och älskar oss!
Så grattis på morsdag världens bästa mamma! Fastän att jag inte alltid viasr det så ska du veta att jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra! <3
 

Nostalgikänslor...

 
Min förmiddag har bestått av fotboll, fotboll och ännu mer fotboll! Lilla Matilda spelade nämligen fotbollscup i Eskilsminne idag och som storasyster följer man självklart med och hejar! De var jätteduktiga och det var riktigt kul att titta på! Det fick mig att tänka tillbaka på tiden då jag själv sprang runt där på planen. Enligt mamma så har Matilda och hennes lag ett betydligt bättre spel en vad mitt och Linneas lag hade i deras ålder, men vi hade i alla fall minst lika kul som dem! Jag kan sakna fotbollen ibland, speciellt den lagkänslan man hade! 
 
 
Nu ska vi vara hemma och vila någon timme innan hela familjen far iväg på Väla Pink Party där bland annat Matildas idoler Sean Banan och Eric Saade ska uppträda. De är väl inte mina största idoler direkt, men det ska ändå bli en rolig grej! Vi får hoppas att vädergudarna är med oss bara då det hela är utomhus!
 
Ni får ha en fortsatt fin lördag! Puss och kram <3

A liar...

                          

Jag vill aldrig mer lyssna på den hemska röst som länge hördes väldigt tydligt i mitt huvud. Den som sa att jag inte dög och som fick mig att fatta riktigt dåliga beslut för mig själv och min kropp! Den rösten var en riktig lögnare, en sadist och den ska aldrig mer få styra över mig! Jag fick höra att jag inte skulle kunna bli frisk, att det inte var något jag skulle klara av. Men även det var en lögn för du röstjävel....Watch me!

Dags att låta hjärnan slappa lite....

 
Hej på er! Detta är första kvällen på en hel vecka som jag inte sitter med skolarbete eller plugg upp över öronen! Visst har jag saker som ännu inte är klara, men ikväll behöver jag bara få ligga i sängen med datorn och låta min stackars hjärna få slappna av!
 
Idag har jag som sagt besökt Helsingborgs stad två gånger. Kollen och det lilla samtalet på BUP gick bra! Tro det eller ej, men det var faktiskt en stor skillnad på mina värden idag jämfört med förra gången! Och jag tror faktiskt inte att jag har någon förkylning i kroppen, jag känner mig i alla fall frisk som en nötkärna! Vikten var bara upp 2hg dock. Det känns ändå helt okej då värdena förbättrats, men jag hade väl hoppats på att hamna lite närmre mitt delmål på 50kg.
 
 
På eftermiddagen var det alltså dags för besök två då jag mötte upp den fina flickan från Lund på bilden ovan för lite fikamys. Vi hamnade på Café Mezo där vi tog oss varsin paj med vaniljsås. Vi kom fram till att det var en evighet sedan någon av oss köpte en kaka att fika på. Men idag utmanade vi oss själva och satt där i solen och njöt av varenda tugga!
 
Nu ska jag fortsätta min fredagkväll i min sköna säng! Puss och kram <3
 

I have survived....

 
Äntligen fredag och jag har överlevt denna tuffa skolvecka! Nästa vecka är inte dock ingen barnlek den heller, men det är i alla fall inga fler nationellaprov som ska göras och skönt är väll det! Idag slutar jag redan vid tolv då jag är klar med min biologi! Känns inte så tokigt alls faktiskt och min eftermiddag ska jag därför spendera med en härlig tjej i Helsingborg. Till Helsingborg ska jag alltså två gånger denna dag då vi om några minuter sätter oss i bilen och kör iväg mot BUP. Hoppas, hoppas, hoppas att vågen och värdena är med mig! Det spelar ingen roll att jag vet att jag har kämpat på bra, jag kommer nog ändå alltid vara lika nervös inför dessa kontroller!
 
Ha en superfin dag allesammans! Puss och kram<3
 
 

Sång, fula byxor och ett friskhetstecken....

Matten check och franskan check! Idag när jag gick ut från aulan, efter att ha suttit fyra timmar och räknat (med en lunchpaus såklart) hade jag sådan lust att bara hoppa rundor och jubla! Så skön känsla så ni anar inte. Trots att det är långt ifrån över känner jag mig nu friare och lättare än på länge! Franskan igår behöver vi inte prata om, men matten idag kändes helt okej! Delen innan lunch kändes väl sisodär. Då fick man inte ha någon räknare till hjälp och jag är väl inte den starkaste på huvudräkning om vi säger så. Men den delen vi skrev efter lunch kändes väldigt mycket bättre och jag lämnade skrivningen med vetskapen om att jag hade gjort mitt allra bästa. Dock vet jag att jag har gjort något slarvfel här och var, min speciallitet hm...Men det är väl bara mänskligt eller hur?
På eftermiddagen lyxade jag till det med att köpa med mig fika från espresso house, jag har även varit och handlat med mamsen och lillsyrran i mina fruktansvärt fula, men oerhört sköna haremsbyxor, mumsat i mig tacos och varit ute med hunden på en promenad. Idag var en sådan kväll då jag kände att jag behövde få brista ut i sång och vad passar bättre än att göra det under en härlig liten promenad? Nej jag menar det! Så hela rundan gick jag och sjöng för full hals och ni som har hört mig sjunga vet att det kan höras lång väg. Men det är charmen med att bo i en liten by, man bryr sig liksom inte om någon skulle höra ens lite krassliga stämma eller se en i riktigt fula kläder etc. Jag tyckte dock lite synd om hunden min. Det är tur att han inte hör lika bra nu som förr!
Jag vet inte om jag vågar skriva det men jag har faktiskt suttit två timmar denna kväll och skrivit ett svenskaarbete som jag fick en impuls att göra. Den handlade om våra svenska dialekter, vilket jag redan gör ett grupparbete om för tillfället, men fick lust att göra en individuell inlämningsuppgift också. Jag bestämde mig för att skriva den som ett blogginlägg vilket ju passar mig rätt så bra ;) Att sitta och göra extra skolarbete ses kanske inte som så friskt (jag lovar att jag gjorde det på min fria vilja) men bara att kunna sitta med ett arbete i två timmar bara sådär är ett riktigt framsteg för mig! Hemma kunde jag aldrig sitta still så länge i sträck förut. Då hade jag ständigt koll på klockan så att jag inte satt orörlig allt för länge. Och det är verkligen inte särkilt friskt om ni frågar mig idag!
 
Nu ser jag att klockan har tickat iväg men jag har inte sett något av Vampire Diaries idag så jag ska gå ner och göra mig något att stoppa i magen och sen lägga mig och se ett avsnitt!
Puss och kram på er! <3
 

Je suis finis!

 
Om fyra timmar är jag helt klar med franskan, je suis finis! Åh det känns riktigt skönt, fast samtidigt lite tråkigt. Det hade varit väldigt kul att kunna ett helt annat språk flytande, men det här läseårets franska har varit så tråkig! Då tar jag hellre och läser sådant jag tycker är roligare nästa läseår. Jag tror tyvärr mycket beror på min franskalärare och det bevisar att lärarna har en mycket stor roll i vår utbildning. Jag har inte känt någon motivation alls till att plugga franska så vi får väl se hur det går idag, men förhoppningsvis gör jag mig värdig ett E i alla fall!
 
Idag slutar jag lite tidigare än en vanlig onsdag då vår snälla mattelärare inte tyckte att vi skulle behöva gå länge i skolan dagen innan vårt nationella i matte. Visst blir man sådär varm i kroppen när man känner att någon visar omtanke och faktiskt bryr sig!
 
Nu ska jag ta mig till bussen och få de där jäkla franskaprovet avklarat! Ha en himlans fin dag allihopa!
Puss och kram<3

Something better comes along...

Jag vet att jag har en ljus framtid som väntar, det är det som får mig var dag att kämpa!

Syrener och den 20 maj 2013

Då var den näst sista veckan i skolan påbörjad! (Jag räknar inte med vecka 23 då vi slutar på tisdagen) Jag har gjort ett franskaprov i hörförståelse som inte alls kändes bra och direkt efter det ett muntligt som kändes om möjligt ännu sämre. Åh jag orkar verkligen inte med franskan och tycker det ska bli skönt att slippa det nästa termin! I kemin däremot fick jag glada besked om att jag ligger stadigt i mitt betyg och kan därför ta det väldigt lugnt tills vi slutar, halleluja!
 
Efter skolan har jag varit och handlat födelsedagspresent till min lillasyster som fyller år i nästa vecka. Det blev ett Disney Monopol spel och om jag inte har helt fel för mig så kommer hon bli överlycklig! Det har även räknats lite matte och tittats på lite Vampire Diaries vilket jag förresten ska sätta mig och se ett till avsnitt av nu hade jag tänkt.
Puss och kram <3
 
Fotograferade dessa fina syrener som börjat blomma när jag och mamma var ute på en promenad innan.
De luktar verkligen helt fantastiskt tycker jag!

A picture says more than a thousand words...

En bild säger mer än tusen ord!
 
 
 
 
 

 
 
Åh vilken härlig helg jag har haft! Det känns riktigt tråkigt att den om någon timme är över. Mötte som sagt upp de två knasbollarna på bilderna ovan samt Emma, som tyvärr var tvungen att skiljas från oss under eftermiddagen, igår vid lunch tid och då satte vi oss på en jättemysig uteservering. När vi var mätta och belåtna, och höll på att få värmeslag där vi satt på den lilla vindstilla bakgården, bestämde vi oss för att kika runt i fina Lund. Vi hann även kolla in den internationella matmarknaden som var på besök och kasta i oss varsin glass, de smälte i en väldig fart! Var det varmt igår? Svar JA!!! =)
När vi kände oss klara i staden så åkte jag och Tove med Felicia hem till henne där vi sedan stannade tills i förmiddags. Vi lagade tacos, kollade melodifestivalen och hade det hur mysigt som helst. Dock såg vi väl inte så väldigt mycket av de olika bidragen då vi samtidigt satt och pratade om allt och ingenting. Jag missade faktiskt Robins bidrag trots att jag satt i soffan en sisodär fem meter från tv:n haha! Men att Danmark vann uppfattade jag i alla fall, en värdig vinnare om jag får säga vad jag tycker.
Nu när det är uppehåll i regnandet ska jag snabba mig ut på en liten promenad innan jag sedan tar fram matteboken! Ha en fin kväll allihopa! Puss och kram <3
 
 
 
 

I will not give up

 

Happy...

 
Det fina med att göra någon annan lycklig är att man blir lycklig själv!

It's going to be a great day....

Godmorgon på er!
 
Termometern visar 19°C i skuggan och himlen är blå. Det är en underbar morgon till en dag som jag vet kommer bli hur härlig som helst! Hur kan jag då vara så säker på det? Jo för den ska spenderas med tre riktigt fina personer!! Jag ska nämligen ta mig in till staden Lund och där träffa Felicia, Emma och Tove, tre av tjejerna från multifamily. Då vi alltid har så himla trevligt när vi träffas tvivlar jag inte en sekund på att jag kommer njuta av denna dag! Vi ska mötas vid lunchtid och äta på nån mysig restaurang innan vi ska utforska stadens butiker. Sedan när vi blir trötta på det ska i alla fall jag åka hem till Felicia och stanna där tills på söndag. Det ska bli så skönt att fara iväg från allt vad skola heter ett litet tag. Bara njuta av att vara här och nu och inte stressa över det som komma skall. Det behöver jag, matteboken väntar ju trots allt på mig när jag kommer hem igen.
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Ha en superbra dag! Puss och kram <3
 

Ett konkret mål....

 
Idag har svetten runnit och huden har blivit aningen röd. Att vara ute i solen utan minst 30 i solskyddsfaktor funkar inte för mig dagar som denna! Hos BUP visade vågen på +8hg vilket gjorde mig både lättad och glad. Dock så hade mina andra värden sjunkit en del igen då det visade sig att en förkylning i kroppen påverkar dem en del. Men då vikten pekade uppåt så går det absolut åt rätt håll! Jag fick idag även reda på att när jag väger 50kg så kommer Katarina (min sjuksköterska/behandlare) överväga att låta mig få börja träna så smått!!! Det hela beror självklart på hur resten av värdena ser ut, men viktmässigt är det en okej vikt att träna i. Jag saknar att få träna något fruktansvärt! Det har jag självklart gjort hela tiden, men det är ändå annorlunda nu. Innan ville jag träna för att jag kände mig tvungen och fick smått panikångest när jag inte gjorde det, men idag känner jag inte alls på samma sätt längre. Idag vill jag träna för att jag vill och inte för att jag måste, ser ni skillnaden? Nu när det är så fint väder och då min kropp innehåller mer energi än vad den är vann vid blir saknaden dessutom ännu större. Men nu när jag har fått ett lite mer konkret mål att jobba mot känns det lite bättre och det fattas ju faktiskt inte mer än 2,7kg innan jag är uppe i de där 50!! Sen måste självklart vikten öka ännu mer, men det bekymmrar mig inte ett dugg längre! Om jag får vara frisk och fri från anorexin, om jag får träna och må bra, så spelar det ingen större roll vad jag väger! Så länge jag inte väger för lite förstås!!!!
 
 

Knappt en månad kvar!!!!!

 
Godmorgon bloggen!
 
Vilket sommarväder vi hade igår, helt underbart om ni frågar mig! Det fick mig att gå runt och dagdrömma om vår kommande semester till härliga Kreta. Tänk att det snart bara är en månad tills vi flyger söderut, herregud vad tiden går fort!
 
Proven och inlämningarna går som på löpande band för tillfället. Igår hade jag muntliga i matte, vilket faktiskt kändes riktigt bra, och idag är det muntliga i engelska som gäller! Min eftermiddag/kväll kommer jag tillbringa hemma med min syster och trots att det är fredag kommer det bli en hel del plugg är jag rädd. Jag har nämligen en ganska fullbokad helg och med tre prov nästa vecka så får jag helt enkelt offra min fredagkväll. Men det kommer fler och snart är det sommarlov!! Bara drygt två veckor kvar för min del, åh vad jag längtar!!!
 
Nu bär det snart av mot Helsingborg och BUP, vi får hoppas att mina värden är med mig idag.
Ha en hejdundrans bra dag allesammans. Puss och kram <3

It´s hiding...

 
Alla har ibland en dålig dag,
men glöm inte bort att i även de dåliga dagarna gömmer sig bra saker! 

Godmorgon torsdag!

 
Solen skinner utanför fönstret, långklänningen är på, jag har min älskade dator framför mig och bredvid mig ligger min nya övningskörningsskylt! Dags att bege sig till skolan och göra det bästa av den här dagen!
Puss och kram <3

Dags att börja övningsköra....

 
Godmorgon på er!
 
Idag blir det en lång dag! Slutar skolan efter fyra och en timme senare ska jag mamma och Linnea befinna oss på körskolan för att gå kurs så att vi kan få börja övningsköra! Jag har hört från andra att den kursen kan dra ut på tiden och jag räknar därför inte med att vara hemma innan nio. Åh tänk att jag snart ska ut på vägarna! Det känns lite skrämmande men samtidigt ruskigt kul! Jag kan dock inte riktigt se mig själv bakom en ratt än och tänk alla vägmärken man måste lära sig.... men kul ska det ändå bli!!
Nu är det dags att fara till skolan och inleda dagen med ett nationellt prov i engelska!
 
Hoppas ni får en fin dag! Puss och kram <3

Den är på väg!!

 
Idag fick jag den goda nyheten om att min dator är på väg! Gissa om jag blev glad!!! =D Min tisdag har varit en vanlig och ganska så trist sådan, men lite snapchattande innan med Felicia muntrade definitivt upp den! Jag har suttit med skolarbete vilket säkerligen inte var svårt att lista ut och än är jag inte klar för ikväll.... Men för att orka med det hela ska jag nu ta med mig hunden ut på en liten promenad hade jag tänkt!
Puss och kram <3

It´s just a number....

 
 
Så sant!
 

En lidande blogg....

Hej på er!
 
Jag lever fortfarande men har väldigt mycket att göra för tillfället vilket gör att bloggen blir lidande. Att jag dessutom inte har sett skymten av min dator gör inte saken bättre. Men jag kan väl inte påstå att det händer så väldigt spännande saker i mitt liv för tillfället, det är tre veckor kvar i skolan och det märks vill jag lova! Hela helgen har jag och min syster slitit med ett biologiarbete som ska vara klart imorgon och idag fick Linnea reda på att det inte ska presenteras så som vi har planerat det. Suck... det blir till att sitta hela kvällen och fixa med det alltså. 
 
Men i lördags var jag som sagt på födelsedagsfest vilket var rätt länge sedan sist och det var riktigt kul så länge det varade! Vid ett var alla nämligen tvungen att dra hem då några idioter inte riktigt kunde uppföra sig. Olyckligtsvis körde polisen förbi precis då och kvällen slutade lite tidigare än planerat. Men det var väldigt trevligt tills dess! Redan klockan sju befann jag mig i lokalen för att festa på tårta och fira de två tjejer som hade fyllt år! 
 
Nej nu måste ska jag återgå till mitt biologiskrivande! Därefter väntar matteräknande och ett franskaarbete. Skrev jag att jag längtar till sommarlovet? 
 
Ni får ha det riktigt bra och jag hoppas att vi alla får en bra vecka! Puss och kram <3
 
De goda och väldigt fina tårtorna som vi mumsade på i lördags!
 
En av födelsedagsgrisarna med hennes nya fina kopp hehe ;)

Glasyren på kakan...

 
 
Godmorgon, eller kanske god förmiddag?
 
Jag sitter i soffan och har kollat Vampire Diaries hela morgonen. Jag har nu kommit fram till att den serien faktiskt är aningen bättre än Pretty Little liars. Man blir lite smått beroende om ni förstår vad jag menar?
Jag hade en super mysig kväll med mina två vänner igår! Ärligt talat så övervägde jag först att stanna hemma och kolla VP hela kvällen, men lyckligtvis kom jag på bättre tankar! Jag tänker inte låta det gå så långt att jag väljer serietittande framför mina vänner, även om serien är fruktansvärt bra! ;) Vi spelade i alla fall Monopol nästan hela kvällen och jag insåg att jag faktiskt aldrig har spelat klart det spelet. Har aldrig haft tålamodet förut antar jag. Men igår gjorde vi det och det var hur kul som helst! Vi byggde hus och hotell och ruinerade varandra så det stod härliga till! Sen att det var jag som vann var helt klart glasyren på kakan! Haha, förstår ni? "Glasyren på kakan?" Precis som "pricken över i:et" glasyren är ju liksom det bästa eller hur? Kände mig lite smart där ett tag haha!
 
Okej nu ska jag ta mig upp ur soffan och få något vesentligt gjort! Ikväll blir det fest vilket faktiskt ska bli himla kul då det var ett tag sedan sist. Att jag ska upp klockan halv sju imorgon låter dock inte lika lockande, men det ska inte få förstöra min kväll!
 
Ha en fin dag allihopa! Puss och kram <3

Högre växel

 
Hej på er!
 
Fredag idag och jag har varit och kollat mina värden på BUP. Dessvärre pekade det lite neråt idag, men om man jämför med för två veckor sedan så är värdena ändå bra. Vågen visade minus 3hg, pulsen låg på 58, blodtryck på 106/56 och tempen på 37 grader. Men jag tänker inte låta detta lilla bakslag göra mig nedstämd! Nej det gäller bara att lägga i ytterligare en växel och köra järnet veckan som kommer! Jag har ju dragits med en förkylning nu i några dagar vilket kan påverka det hela på lite olika sätt, men förhoppningsvis är den snart historia! Jag känner mig i alla fall mycket piggare vilket är skönt!
Nu ska jag och min syster ta en liten runda med hunden innan maten och senare ikväll hittar man mig med två av mina fina vänner! Ha en riktigt bra fredagkväll!
Puss och kram <3
 

Stay cool

 
Allt blir inte alltid som man tänkt sig.
Livet är oförutsägbart och kan bjuda på många överraskningar.
Men ge inte upp bara för att något inte går som planerat.
Låt inte några motgångar få dig att sluta kämpa!
Ingen panik, det finns många andra sätt att lyckas på.
Hitta dem och njut av livet! 

Ta hand om det och njut av det....

Känslan när man tror att det är lördag och sedan inser att det faktiskt bara är torsdag och att man ska vara ledig tre hela dagar till är så otroligt underbar! Idag har jag haft en  härlig dag med min tvillingsyster! Jag lyckades imorse dra med henne till Väla där vi gick runt och hade det mysigt i några timmar. Vi båda kom hem med kassar i vardera hand och är mycket nöjda med våra köp! Senare tog vi en promenad med både hund och häst och fick även filmat lite till ett biologiarbete vi gör tillsammans. Idag har jag även med nöje tryckt i mig veckans andra mjukglass och ätit grillat med familjen med mormor & morfar som gäster! 
 
För tillfället mår jag hur bra som helst! Visst saknaden efter min dator är stor och näsan vill inte sluta rinna, men jag är omgiven av människor som jag älskar och som älskar mig tillbaka, det är äntligen vår på riktigt och för var dag som går får det där monstret allt mindre att säga till om! 
Livet är en gåva, något man ska ta hand om och njuta av! 
Puss och kram <3
 
 
 

Lämna det bakom dig

Lite krasslig

 
Näsan rinner, halsen kliar och huvudvärken den kommer och går. Åh jag vill inte bli sjuk nu!!!!!! Var sjutton kom denna förkylning ifrån? Den är inte uppskattad överhuvudtaget! Det blir till att dricka te, lägga sig tidigt ikväll och be en bön! 
 
Idag har jag njutit ännu mer av värmen och faktiskt legat ute och solat i bikini! Premiären för i år! Det gäller att passa på för redan imorgon har jag hört talas om att det ska bli sämre väder igen... Nu tänker jag lägga mig i sängen resten av kvällen och inte ägna någon energi åt något som klassas som skolarbete! =)

Glädje, lättnad, stolthet

Vilken dag! Jag har fått känna allt från glädje till lättnad till stolthet och sedan återigen glädje! Jag måste självklart börja med att berätta att min urduktiga lillasyster faktiskt vann idag! När startskottet gick var jag riktigt nervös och de få minutrarna vi stod där och väntade vid mål kändes väldigt långa! Men efter vad som känts som en evighet fick vi se vår lilla plutt till syster springa, så snabbt som benen bar henne, först in i mål! Gissa om jag kände mig stolt som storasyster då! Nöjd och belåten fick Matilda sedan stå högst upp på prispallen och ta emot sina priser. Vi avslutade därefter det hela med att festa på varsin glass. För min del blev det mjukglass vilket jag tycker slår allt i glassväg, så himla gott och dessutom ännu godare utan den jäkla ångesten! :)
 
Innan kalvinknatet var vi som sagt på BUP och vi åkte därifrån med riktigt glada miner! Vågen visade nämligen på plus 9 hg! Men det som gjorde mig mest glad och fick mig att känna lättnad och hopp, var att mina värden också hade förbättrats sedan sist! Min puls var idag 61 (50 sist), blodtrycket var 110/55 och tempen 36,9. Jag känner dock rätt tydligt av en förkylning i kroppen vilket kan ha en liten påverkan på värdena, men det har ändå definitivt skett en förbättring sen förra gången!
 
En annan sak som har varit helt fantastisk idag, vilket jag tror att ni kan hålla med mig om, är vädret! Hur härligt som helst! Jag har kunnat gå ute i endast linne utan att frysa, det har doftat helt underbart av alla träden som blommar så vackert och allt börjar bli sådär grönt och fint igen! Min och min väns lunch i stan var super mysig och självklart satte vi oss ute i värmen och åt!  
 
Jag hoppas att det är fler som har haft en bra start på denna vecka och att jag vaknar imorgon utan att känna av förkylningen som ligger och lurar.
Puss och kram <3
 
 
 
 
 
Bilder från min dag!

Vacker fågelsång

 
Hej där!
 
Sitter just nu i sängen och lyssnar på fåglarna som sjunger utanför mitt fönster. Det blev ingen skola för mig idag då det är friluftsdag och en hel dag ute i skogen med en vandring på en mil kändes inte som det optimala för mig. Men ska jag vara ärlig så klagar jag inte! ;) Istället tänkte jag ta tillfället i akt att gå på en föreläsning på skolan om hjärnan och neurogenes som börjar klockan tolv och innan det tänker jag möta upp en vän och käka lunch i stan. I eftermiddag är det äntligen dags för BUP och senare ikväll ska jag stå och heja på min lillasyster som ska springa Kalvinknatet! Ha en fin dag allesammans! Puss och kram <3

Skolarbetet får vänta....

Hej på er!
 
Kom hem från jobbet för ett tag sedan och känner mig nu fräsch igen efter att ha tagit en efterlängtad dusch! Jag har lite skolarbeten som jag skulle kunna sätta igång med, men just nu tänker jag strunta i det, göra mig en toast och sätta mig och se ett avsnitt av VD!
(VD = min nya förkortning för Vampire Diaries) Ha det fint allihopa!

I will make it this time!

 
Denna gången ska jag bli frisk på riktigt, så är det bara!
Jag har bestämt mig och inget ska få mig att misslyckas!
Denna gången vägrar jag att förlora!

Fortfarande ingen dator...

 
Hej på er!
 
Jag har nyss suttit och kollat in Vampire Diaries (så spännande!) och ska nu ta mig upp ur sängen och försöka göra något vettigt denna lördag! Igår var verkligen en super mysig eftermiddag/kväll! Vännen min släntrade in här runt fyra någon gång och gick hem igen vid tolvslaget och vi var båda överens om att detta är något som måste göras om snart!
 
Jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator (snyft) och sitter därför med mammas jobbdator för tillfället. Förhoppningsvis får jag tillbaka min i början av nästa vecka, men jag vågar inte hoppas för mycket.... Det är typiskt att jag var tvungen att få en buckla på den precis nu när det är så mycket i skolan som ska göras innan vi slutar. Men jag får göra det bästa av det och vi har ju trots allt en gammal stationär dator här hemma som går att sitta vid.
 
Nu får ni ha en fin lördag!
Puss och kram <3

Time to do something about it....

 
Godmorgon!
 
Fredag idag, men inget BUP då jag nämligen ska ha nationellaprov i engelska nu på morgonen så BUP får vänta tills på måndag....
 
Min fredag tror jag kommer bli en bra sådan! Ikväll ska nämligen grillen tändas och så ska jag och en vän ha myskväll tillsammans! Det var riktigt länge sedan jag umgicks med henne och det ska bli riktigt kul att träffas och prata gamla minnen! Vi bor faktiskt bara några hus ifrån varandra, men då vi går i skolan åt olika håll så har vi nu under gymnasietiden knappt sett skymten av varandra. Men i onsdags när vi lyckades hamna på samma buss insåg jag att det var dags att göra något åt saken! Lyckligtvis tyckte hon detsamma!
 
Hoppas att ni får en fin dag allihopa! Puss och kram <3

Torsdagen den 2 maj

 
Idag har jag gått och trott att det är måndag för att sedan intala mig själv att det faktiskt är torsdag för att minuten efter komma på mig själv med att tänka att det är måndag igen! En ledig dag mitt i veckan kan verkligen få en att bli aningen förvirrad! Att det dessutom visas Lets dance på tv:n ikväll gör inte precis saken bättre. Men nu är jag i alla fall helt säker på att det är torsdag idag vilket betyder att det är fredag imorgon, halleluja!
 
Idag har inte varit en dum dag alls faktiskt! Jag slutade tre timmar tidigare än vanligt vilket inte händer varje dag det inte och så har solen varit framme vilket alltid får mig på bättre humör!

Amazing day....

Hej hopp!
 
Idag har varit den bästa dagen på länge! En urhärlig dag med andra ord! Vad har gjort den så fantastisk då? Jo underbart väder och underbart sällskap! Mitt humör har verkligen varit på tipp topp sedan jag vaknade!  
 
Dagen har som sagt tillbringats i den fina staden Lund med tre av tjejerna från multifamily och vi kunde inte ha bett om finare väder! Vi gick runt bland de mysiga husen och sög in solens strålar, parkerade oss på en uteservering där vi fyllde på med energi och pratade, pratade och pratade! Jag har sagt det innan men säger det igen, det är så himla lätt att prata med de tjejerna. Jag vet inte hur länge vi satt på den där uteserveringen, men tiden bara flög iväg i en väldig fart och vi hade hur trevligt som helst! Det är inte många gånger jag har träffat dessa tjejer, men de är redan en viktig del av mitt liv! Jag är så otroligt tacksam över att ha fått träffa dem! Vi är alla olika men ändå så lika! Inget känns konstigt att säga i deras närhet, allt bara flyter på helt naturligt och det är något jag verkligen uppskattar! Vi skiljdes åt med glada miner och lovade varandra att det inte ska dröja länge tills nästa gång vi träffas, jag längtar redan! När jag väntade på min buss i Ängelholm tog jag och köpte en glass, satte mig i solen, tänkte tillbaka på dagen och njöt i fulla drag! Helt underbart! Jag hoppas verkligen att denna värmen är här för att stanna! 
 
Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni också har haft en ljuvlig inledning på majmånad!
Puss och kram<3
 
Bilder från min härliga dag!
 
Krämig och riktigt god pasta! 
 
Sommarkänslor om något! 
 
Tack för en toppen dag tjejer! 
 
 
 

SannaCeciliaNyberg.blogg.se

En blogg om allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0