På väg hem...

Hej allihopa! 

Rätt trött sitter jag nu på bussen på väg hem! Igår eftermiddag åkte jag till Felicia och har spenderat lite värdefull tid med henne! Vi började med att ta en fika i Lund igår innan vi åkte hem till henne, lagade mat och myste i soffan framför en film under kvällen. Efter mycket prat kom vi i säng och idag vid åtta gick vi upp och körde ett spinningpass på gymmet där hon bor innan vi for iväg till emporia. Där har vi spenderat resten av dagen och måste säga att jag föredrar Väla. Dels har jag svårt att hitta på det stora köpcentret och sedan får man gå hit och dit för att ta sig till de olika våningarna. Men trevligt var det i alla fall och jag hade himla bra sällskap! 

En hel del biologi hann jag med på tåget igår och idag från Hyllie till Ängelholm, men annars har jag inte haft tankarna på skola över huvudtaget de närmaste dygnet. Något som har varit väldigt skönt! 

Nu ska det bli skönt att komma hem och speciellt till toaletten då jag är fruktansvärt kissig! Min syster som är ensam där hemma fick uppdraget att laga mat och det ska bli mycket spännande att se vad hon har lagat! När hon senast själv stod vid spisen sökte upp på internet hur man kokar potatis haha, men hon har än så länge bara ringt mig en gång för råd! ;) 

Ha en bra lördagkväll allesammans! 
Puss och kram <3


Så fin bakgrund Felicia har på sin telefon! Det gjorde verkligen min morgon då jag vaknade upp och fått ett sms där hon visade vilken ny bakgrund hon hade på mobilen! Så fin vän jag har!! <3


På tåget...


Ingen tid får gå till spillo! 

Precis vad jag behöver....

Godmorgon!

Idag är det en en bra dag för idag är det fredag! Sedan är det dessutom en väldigt bra fredag då jag ska få träffa en mycket saknad vän! Precis vad jag behöver nu i all skolstress!

Ha en bra dag allihopa och var rädda om er! 
Puss och kram <3Bra inför framtiden...

Hejsvejs!

Idag har jag varit på ett möte och utökat mitt kontaktnät ytterligare! Gud vad man skapar värdefulla kontakter genom UF, vilket definitivt är bra inför framtiden. Jag har inhandlat årets två för julklappar och  köpt min allra första sub på subway! Jag har även gått på mitt första spinningpass! Kände att jag var tvungen att testa och det var faktist roligare än vad jag hade trott! Svetten rann, blodet pulserade i kroppen och musiken lyfte det hela avsevärt! Därefter fick mina armmuskler jobba lite innan jag tog mig en skön dusch! 

Nu är jag snart hemma och ska äta innan läxorna kallar! Ha en fin kväll! 
Puss och kram <3


Den här fina reflexen fick jag förresten när jag steg på bussen. Små saker som gör en lite extra glad! 

Skolan går före..

Godmorgon!

Igår på hålan fick jag hoppa över mitt tänkta axel/rygg pass då skolan alltid går före träning! Sedan missade jag dessutom mitt IWpuls pass då mitt utvecklingssamtal var längre än jag trodde. Men en löptur fick jag ändå till mitt i allt skolarbete på kvällen för annars hade jag nog blivit helt galen! 

Idag ska jag till väla efter skolan på möte och därefter ska jag försöka ta mig till gymmet. Snart är veckan över hörni och sen är det bara tre veckor kvar till lovet!! 

Ha en bra dag! Puss och kram <3Måste få klaga lite...

Godmorgon! 

Jag varnar för att detta inlägg kan bli aning klagande, men jag tänkte att ni ska få höra hur väldigt mycket jag (och säkerligen många andra med mig) har att göra för tillfället! Jag har något att göra i precis alla ämnen jag har! Det är inlämningar, prov, seminarium, labbrapporter och ja jag tror inte att jag behöver skriva mer. Dessutom har jag körteori och körlektioner som ska hinnas med och därimellan ska jag försöka hinna äta, sova och leva litegrann. Det är inte lätt kan jag tala om! Jag berättade att jag gick och storgrät för mig själv förra veckan och inte så konstigt är kanske det då jag har så himla mycket att göra. Igår var det bara i svenska vi inte hade något speciellt i, men tror ni inte att vår lärare i början av lektioner berättar att vi ska ha grammatikprov? Jo men självklart ska vi ha det! Vi övertalade henne i alla fall att vi ska skjuta det provet till efter lovet för vi vill ju inte falla ihop av utbrändhet och få grått hår!

Okej jag tror att jag är klar med mitt klagande! Självklart är jag medveten om att jag verkligen inte är den enda med detta problem och jag tycker synd om mig själv och alla andra som har det såhär! Men det är snart lov! Vi måste hålls ut allesammans! 

Ha nu en bra dag! Puss och kram <3Bra för självförtroendet...

Hallå! 

Sitter nu på bussen och väntar på att den ska börja köra hemåt! Känns sådär då jag fick knacka på rutan och väcka chauffören, som tydligen tog en liten tupplur, för att få komma in. Vi får hoppas att han inte är alltid för trött så att jag och alla andra som ska åka på bussen kommer hem säkert! 

Jag har nyss varit på mitt favoritpass nämligen skivstångsintervallpasset och efteråt var det bara jag i omklädningsrummet. Därför passade jag på att sjunga några trudelutter i duschen. Är det inte konstigt att man alltid sjunger så mycket bättre i duschen? Ja lite mystiskt är det men bra för självförtroendet! 

Då klockan börjar bli mycket säger jag nu godnatt! (Även fast jag inte kan krypa ner i sängen riktigt än) Hoppas att ni har haft en bra dag! 
Puss och kram <3Ännu en helg ligger bakom oss...

I helgen har jag sett en riktigt bra film på bio! Ätit massa godis. Snörat på
mig läparskorna inte bara en gång utan två gånger. Sprungit under en fantastiskt vackert stjärnklar himmel. Sett de absolut sista avsnitten av gossip girl och det är alltid lika sorgligt att se klart en serie! Jag har ätit årets första lussebulle och den var gudagod med vanilj/vitchoklad kräm i mitten. Jag har som nästan varje söndag befunnit mig på jobbet. Jag har suttit bakom ratten och självklart har suttit med skolarbeten upp över öronen. Det märks att vi går mot slutet av terminen om man säger så! 

Idag är det måndag och min näsa blev kall som en isbit när jag väntade på bussen! Vintern är snart här och det är på tiden att jag gör en julspellista på spotify!

Ha en fin dag! Puss och kram <3


Så redo...

Nu har jag köpt mig en stor godispåse och är så redo inför bio! Catching Fire ska vi se och enligt expediten på espresso house ska den vara jättebra! Ja vi sitter för tillfället på espresso house för att dryga ut tiden då filmen börjar om ca 45 min. Ha en bra fredagkväll allihopa! Ett litet glädjehopp...

Jag svär på mitt liv och på allt jag har att idag känner sig Sanna frisk och inte svag! 

Ja igår kände jag mig som sagt mycket bättre och idag känner jag mig så gott som helt frisk! Perfekt en underbar fredag som den här! Jag la mig vid halv tio och har sovit som en stock hela natten. Väldigt skönt! 

Efter skolan ska jag till Friskis för första gången på en vecka och jag riktigt längtar! När jag plockade fram träningsväskan imorse kunde jag inte låta bli att göra ett litet glädjehopp och så ska det väl vara? Man ska träna för att det är kul, inte för att man måste! Det har faktiskt varit rätt skönt med lite vila, men under de senast dagarna har det börjat krypa i kroppen på mig. 

Sedan ikväll blir det bio tillsammans med syster min och tre av hennes lite knasiga och rätt roliga, men framförallt snälla klasskompisar!

Ha en bra fredag allihopa!
Puss och kram <3Idag har det stormat!

Hej på er!
 
Jag vet inte vad det har varit med mig idag, men jag har haft sådana känslostormar inom mig! Jag var på riktigt bra humör när jag kom till skolan, men efter ungefär en timme kände jag mig fruktansvärt trött och tung i huvudet. Inte sjuktrött eller sömnigt trött, bara trött helt enkelt. Samtidigt började en liten klump i bröstet att växa, sakta men säkert och på eftermiddagen ville jag helt plötsligt gråta. Jag vet inte varför, då jag inte var ledsen, men jag kände bara att jag var i stort behov av att gråta. Självklart satte jag mig inte på matten och storbölade utan höll tillbaka tårarna och tog några djupa andetag. Klumpen som under dagen växt sig väldigt stor var väldigt obehaglig där i bröstet och inte förrän jag träffade fina Johanna för att ta en fika efter skolan försvann den för ett litet tag. Jag fick prata av mig lite och det var så skönt att sitta där och prata om allt mellan himmel och jord med en person som jag trivs riktigt bra med! I bussen på vägen hem hade jag sällskap av Filippa så klumpen gjorde sig inte påmind förrän hon hade hoppat av, men då började tårarna bränna bakom ögonlocken igen. När mamma kom hem strax efter mig frågade jag hur hon mådde och om dagen varit bra. Det hade den och när hon sedan ställde samma fråga till mig hann jag inte säga många ord innan tårarna började rinna nerför kinderna på mig. Ni anar inte hur skönt det var! Inte långt därefter gav jag mig ut på en promenad och med bestämda steg och hög musik i öronen gick jag där och storgrät för mig själv. Gråtattackerna kom i vågor. Efter en attack kunde det kännas hur bra som helst och jag kunde gå där sjungade i mörkret. Sedan en minut senare, helt utan förvarning, kunde det komma en ny attack och jag gick där och storgrät ännu en gång.
 
Varför sitter jag nu här och skriver att jag har gått och storgråtit för mig själv? Vacker var jag inte kan jag tala om, med en näsa som rann och svart smink under ögonen. Nej det var en väldig tur att ingen såg mig, för det var förmodligen ingen vacker syn! Jag berättar inte det här för att ni ska tycka synd om mig, verkligen inte! Jag är inte ledsen, eller jag tror i alla fall inte det, jag bara behövde gråta helt enkelt. Anledningen till att jag berättar det är just därför. Ibland behöver man gråta och då ska man göra det! Det är okej mina vänner, mer än okej faktiskt! Att man gråter gör en inte svag och man mår faktiskt oftast väldigt mycket bättre! Jag hade den där hemska klumpen jag behövde få ut och efter många tårar är den nu borta!
 
Anledningen till att dagen har varit som den varit tror jag främst beror på allt jag har i mitt huvud som ska göras. Alla läxor, inlämningar och framförallt UF där vi har mycket som ska göras för tillfället. Jag är en person som alltid vill göra mitt bästa och tar lätt på mig mycket jobb och ibland kan det bli lite för mycket. Egentligen tror jag inte att jag har mycket mer än vanligt att göra, men idag var jag lite instabil helt enkelt. Kanske var det hormonerna som spelade mig ett spratt men det kan också vara på grund av en annan teori jag har. Jag har, vilket ni vet om ni läst mina inlägg de senaste dagarna, varit förkyld och har därför inte tränat på en vecka. Den tid jag tränar är den tid då jag kan glömma allt för ett tag, bekymmer, skolan etc. och samtidigt göra mig fysiskt trött. Den här veckan har jag alltså inte kunnat tömma hjärnan under lite fysisk aktivitet och därför har alla tankar samlats på hög i mitt huvud. Trots att jag har blivit allt friskare (idag har jag känt mig riktigt bra förkylningsmässigt) har jag därför blivit allt segare i huvudet. Idag tippade den där högen. Men nu känns det mycket bättre efter att jag har fått gråta av mig lite och stoppat i mig massa tacos till kvällsmat! Nu är det dags att göra klart lite mattetal och därefter tänker jag nog gå och lägga mig! Kanske kanske att jag ser ett avsnitt av Gossip Girl först dock ;)
 
Ha det nu så bra allesammans och kom ihåg, det är okej att gråta!
Puss och kram <3
 
 
På detta underbart mysiga fik njöt jag och Johanna av varsin vaniljbulle!
Varför blir bullarna hemma aldrig så goda som på café?

Den unge Werther...

Godmorgon allihopa!
 
Ja som jag gissade var jag ganska så trött när jag kom hem igår, men en bra dag hade jag lagt bakom mig! Mötet i Hbg gick väldigt bra och efter det mötte jag, Elin och Magnus upp tre tjejer från klassen för lite fika och kikande i affärer innan vi satte oss på Haket och åt mat! En riktigt bra restaurang och ett plus i kanten fick dem då de serverade lite förrätt helt gratis. Gratis mat går alltid hem eller hur? ;) Sedan bar det av mot teatern där vi skulle kolla på Den unge Werthers lidanden. Jag tycker mycket om att titta på teater, men det var kanske inte riktigt den typ av pjäs jag själv hade valt att titta på. Men det var ändå rätt mysigt att sitta där, trots att jag inte alla gånger hängde med! 
 
Hoppas att ni får en bra dag! Min torsdags kommer nog inte bli så pjåkig faktiskt!
Puss och kram <3
 


 

Min onsdag i stora drag...

Hej mina vänner!

Idag visade termometern inte många grader och frosten har lagt sig som ett glittrande hölje över marken! Idag väntar en lång dag och jag vet att jag har skrivit det förut, men idag är den verkligen lång! Inte förrän tjugo i tio kommer jag klampa in genom ytterdörren där hemma och känner jag mig själv rätt kommer jag gå nästan raka vägen upp till min säng då! 

Dagen börjar med onsdagens lektioner och vid två åker jag och mina UF kollegor in till Hbg för ett möte. När vi är klara där ska vi ströva runt i staden, sätta oss på någon restaurang och äta innan vi ska möta upp resten av klassen på Stadsteatern.

Yes där var min onsdag i stora drag! Hoppas att ni får en bra dag! 
Puss och kram <3En lugn eftermiddag med skratt och snoppar....

Hej på er!
 
Har varit väldigt mycket piggare idag än igår, men känner mig inte helt hundra än så har tagit det lugnt nu här hemma under eftermiddagen! Som jag tidigare skrev är detta en Matildavecka vi har framför oss och när hon tidigare kom hem från fritids och kastade sig i mina armar insåg jag hur mycket jag har saknat henne! När en vecka har gått brukar det dock vara rätt skönt att hon åker iväg hem till Henrik, (mammas gamla sambo) där hon bor varannan vecka, så att man får ha lite lugn och ro här hemma! Innan ropade hon på mig och då skulle hon stolt visa att hon kunde koppla en elektrisk krets med sladdar, citroner och allt vad det var. Hon älskar att hålla på att experimentera och jag antar att det kan bero på att hon har en mamma som är natur/teknik utvecklare och två systrar som läser naturvetenskap på gymnasiet. Hm, jag undrar vilken linje hon kommer läsa....
 
Haha innan fick hon mig att skratta då hon visade mig en "kom ihåg lapp" som hon gjort till mamma. Hon hade gjort den lite finare genom att rita på den och det hon hade ritat var inget mindre än en snopp! Hon kunde väldigt detaljerat berätta vad alla små detaljer på bilden var, men när jag frågade vad det var som "droppade" från snoppen sa hon att det var bajs! Jag bara, kommer det bajs från snoppen??!!!! Efter mycket om och men kom vi fram till att det nog inte var bajs utan ollonet hon hade ritat! Hehe man undrar ju vad de lär dem i skolan ibland! ;)
 
Okej, vi kanske har pratat nog om snoppar för idag eller vad säger ni? Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med Matilda för att läsa Harry Potter! Ha en bra kväll och lägg er i tid så att ni får sova ordentligt!
Puss och kram <3
 
 
En bild på min fjantiga lillasyster i våras!
 

Friskare... :)

Godmorgon! 

Idag mår lilla Sanna väldigt mycket bättre! Det var bra att hon bestämde sig för att lyssna på kroppen och stanna hemma och vila igår! Det är tisdag och nu blir det full fart igen då lilla Matilda kommer ikväll för att stanna en vecka! 

Hoppas ni mår bra och att ni inte somnade när ni läste detta väldigt tråkiga och egentligen helt onödiga inlägg! 

Puss och kram <3


Avicii spelad bland annat i mina öron för tillfället!

Sjuk... :(

Jahapp, trots att jag tagit det relativt lugnt den här helgen har jag gått och blivit sjuk i alla fall! Då jag sov riktigt dåligt i natt, har ett huvud som ömmar och en hals som retas bestämde jag mig för att ställa in dagens körlektion och bara vara närvarande vid dagens fysiklektion. Bättre att ligga hemma och vila så att man förhoppningsvis är pigg och mår bättre imorgon! Så nu ska jag med gott samvete bädda ner mig i min mjuka pläd med en stor kopp te och kolla film! 

Hoppas att ni mår bättre än mig och att ni får ha en bra måndag! 
Puss och kram <3 Pasta!!!

Pasta var det jag gjorde såklart! Det var en hel evighet sedan jag sist plockade fram min pastamaskin! Hade nästan glömt bort att jag hade en så det var verkligen på tiden att jag dammade av den! 

Jag har varit hemma och tagit det lugnt hela dagen då jag känt mig rätt seg och lite småförkyld och när Sanna är hemma och inte har något att göra (och när hon struntar i läxorna) hamnar hon i köket där hon stortrivs! Därav valet att göra egen pasta till kvällsmat!

Lite läxor har jag trots allt fått gjort under dagen, två sköna promenader har jag även tagit mig och köket har jag som sagt återkommit till mer än en gång! 

Här kommer lite bilder på mitt pastabakande! Sådär, en god gravadlaxpasta! Lite extra god då man vet att man gjort pastan själv! 

Nu ska jag och Linnea kolla film och till det ska vi mumsa i oss efterrätten som jag bakade tidigare idag! En god äppelpaj med kanel och kardemumma! Jag kan avslöja att smeten var utsökt! 

Ha en skön kväll! Puss och kram <3Står i köket...

Ser ni vad jag håller på med? Det bästa och tråkigaste...

Det bästa med att baka...


...och det tråkigaste...
Dags att sätta ner foten och säga ifrån....

Är det någon mer än mig som kan tycka att vissa modeller är alldeles för smala?! Der är ju inte konstigt att framförallt unga tjejer idag har skeva kroppsideal och utvecklar sjukdomar som anorexi när de kvinnliga förebilderna de ser i reklamer och tidningar med mera har BMI under normalvikt och ben som sticker ut här och var. Att vissa får bilden av att det är så man ska se ut tycker jag är skrämmande! Det finns inget hälsosamt med att sträva efter en sådan kropp och det kan jag med egen erfarnhet säga! Jag har faktiskt aldrig påverkats nämnvärt av smala modeller, men det finns definitvit de som gör det! Jag har dock dessvärre varit väldigt smal, vilket ni alla vet, och att vara underviktig och ha ett för lågt BMI är verkligen inte hälsosamt!
 
När jag under tiden jag åt fick höra att de på nyheterna tog upp att H&M:s modeller är för smala blev jag därför väldigt glad! Äntligen tänkte jag! Nu kanske de äntligen kan ta tag i detta allvarliga problem, för det är precis vad det är, ett allvarligt problem! Inte bara att det sprids ett osunt och ohälsosamt ideal i samhället, utan även för att modellerna tar stor skada! Som jag läste i en artikel så handlar det inte bara om att vara smal eller för smal. Det handlar om liv och död!
 
I Israel är det förbjudet att få modella i reklam och gå på catwalk om man har BMI under 18,5. Trots att det fortfarande är lite under gränsen för underviktig så är det definitivt bättre än att inte ha någon gräns alls! I Israel anorexi den vanligaste dödsorsaken för unga mellan 15 och 23 vilket är riktigt hemskt! Vem vet, om vi inte sätter ner foten och säger ifrån kanske detta i framtiden kommer vara något som gäller Sverige också! Tydligen var det en fotograf från Israel, som till stor del ligger bakom lagen där, som kommenterade H&M:s modeller och sa att ingen kunde säga att de modellerna var friska kvinnor.
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att de nu kommer göra något åt saken! Om jag får säga vad jag tycker ska ingen underviktig person få vara modell. Det är inte bra för någon, det är nästan som att uppmuntra folk till att svälta sig själv och ser man det ur den vinklen tror jag att de flesta håller med mig om att det är fel! Vi borde istället uppmuntra folk till att vara stolta och nöjda med sig själva, hur man än ser ut! För vi är vackra mina vänner! Det är okej att inte ha den där riktigt fasta rumpan, de slimmade benen eller platta magen. Ni har väl inte glömt att det inte är utsidan som räknas utan insidan! Det viktigaste är att ni mår bra och så länge ni gör det kan utseendet kvitta tycker jag!
 
Okej nu ska jag runda av, dels för att jag är trött och vet att det kan bli rätt rörigt när jag skriver då och dels för att jag vet att det inte finns många som orkar sätta sig och läsa inlägg längre än detta! Jag hoppas i alla fall att mitt budskap nått fram! Ha det så jättebra! Puss och kram <3
 
 
 

Som en gris...

Hej på er mina kära läsare!

Idag är det onsdag, men det dröjer inte många timmar innan det är torsdag! Visst går veckorna i en väldig fart! Idag har jag haft min långa dag i skolan och hunnit med både ett styrkepass under håltimmen (där fokus låg på axlar) och ett konditionspass (i form av IWpuls) efter skolan på gymmet och nu sitter jag här i bussen och eftersvettas som en gris! Gav ifrån mig en mindre suck när jag steg på bussen och möttes av en sådär 25 grader! Men men, får väl försöka fläkta mig själv så mycket det går! På tal om att svettas så skrev jag ju för ett tag sen att jag svettas som aldrig förr (när jag tränar då såklart) och läste faktiskt att det inte bara är konditionen man förbättrar och musklerna som blir starkare när man tränar! Svettförmågan förbättras också! Så ju mer vältränad man är ju mer svettas man och svetten hjälper oss att hålla en bra kroppstemperatur och höjer vår prestationsförmåga! Så trots att det är rätt äckligt är det bra att svettas mycket! 

Nu är jag snart halvvägs hemma och en skön kväll väntar utan en massa läxor! Läxorna kommer och går i vågor och just nu är det väldigt lugnt vilket jag absolut inte klagar över! 

Det var allt som jag hade på mitt hjärta för tillfället! Ta hand om er! 
Puss och kram <3

Ja här sitter jag, "svettgrisen"

Sista säsongen...

Efter en lång dag med både matteprov, ett svettigt pass på gymmet och därefter teorilektion på körskolan fram till 17.50 ska jag nu mycket välförtjänt lägga mig i sängen och inleda sista säsongen av Gossip Girl! 

Hoppas ni har haft en bra dag! 
Puss och kram <3Matteprov...


Dags för matteprov! 

Bloggfri helg, men nu tillbaka...

Hej på er! 

Jag hade en liten bloggfri helg som ni kanske märkte. Dels för att jag inte hade så mycket att skriva om och dels för att jag inte hade någon större lust. Det har inte hänt något speciellt i Sannas liv kan jag dock tala om. Jag har lagt en skön helg bakom mig och har inlett denna nya vecka som jag ännu inte vet hur den kommer att sluta. Och tur är väl det att vi inte kan se in i framtiden för hur kul skulle det vara på en skala? Livet ska ha  sina små överraskningar tycker jag! 

Nu är jag på väg in mot gymmet för det är ju måndagkväll vilket betyder skivstångsintervallpass när jag inte har något annat viktigt för mig! 

Hoppas att ni alla mår bra! 
Puss och kram <3Åh längtar tillbaka till Spanien nu nät jag sitter här och tittar ut på mörkret med vinterjackan på! 


Älskar fredagar...

Idag har jag traskat rundor och känt mig lite extra fin i min lilla kjol och jag har skrivit ett historiaprov vilket faktiskt kändes riktigt bra! Himlen har varit blå och solen har tittat fram vilket alltid får mig på lite bättre humör! Jag har varit i gymmet och låtit mina triceps jobba på och svettats under ett IW intervallpass! Ja herregud vad jag svettas! Så mycket som jag svettas nu vid träning har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv! Blir nästan lite äcklad av mig själv när jag inser att min tröja är helt blöt på ryggen och håret är så blött så att jag skulle ha kunnat tagit en dusch! Nej nog prata om svett eller vad säger ni? Nu ser jag fram emot en härlig kebabrulle med vitlökssås och att slänga mig i soffan där hemma! Det är fredag och jag älskar fredagar! 

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss och kram! <3

Äntligen är de tillbaka...

Hej på er, allt bra?

Jag är glad för äntligen kan jag ha min sköna tiger of Sweden jeans igen! Köpte ett par i september månad som det blev ett litet hål i efter endast några några användningar och har sedan dess inte velat använda dem på grund av risken att hålet skulle bli större! Igår när jag var på väla tog jag med dem och fick ett par helt nya! Inte helt fel det inte! Men har man köpt ett par jeans för rätt mycket pengar vill man att de ska hålla! 

Mötet med välad marknadsföringschef gick för övrigt bra och nu har vi mycket som ska göras! Nu måste jag ta fram historiaboken för lite plugg! Man hinner läsa en hel del i bussen till och från skolan faktiskt! 

Ha det så bra, var rädda om er!
Puss och kram <3Fullspäckad dag...

Godmorgon!
 
Idag är mitt schema fullspäckat och jag ser fram emot dagen! Till att börja med ska jag vara i skolan såklart för att ha dagens lektioner, efter lunch ska sedan jag och min kollegor i vårt UF-företag åka till väla för ett ärende och sedan ska jag tillbaka till Ängelholm och köra ett pass IWpuls om jag hinner! Livet rullar på med andra ord! Dessutom hade jag idag för första gången den här veckan en hyfsat lugn morgon! Det tar ett litet tag att komma tillbaka o vardagsrutinerna eller vad säger ni?
 
Ha nu en bra dag! Puss och kram <3
 
 
 

Nobody puts Baby in a corner...

Gissa vilken film vi såg ikväll... Dirty Dancing såklart! Så himla bra film!!! Lite god fika och bra sällskap till det gjorde min tisdagskväll super duper! Nu ska jag sova! Godnatt! <3Mysplaner på G...

Hej på er!

Sitter nu på en buss som var över tjugo minuter sen! Idag har jag varit på min fjärde körlektion och det gick bra! Hade tänkt köra ett pass på gymmet efter men alla roliga var fullbokade så jag struntade i det och bestämde mig för att fara hem istället! Med ett historiaprov på fredag borde jag fara hem och plugga men erbjudandet jag fick av Jessie att komma hem till henne och ha myskväll lät så mycket bättre! 

Hoppas ni får en bra kväll, det kommer jag i alla fall att ha! Puss och kram <3


Hej hälsar jag och Nellie! 


En liten utvärdering...

Hej hopp gummi sn***! 

Äntligen har jag fått köra mitt efterlängtade skivstångsintervallpass! Förra veckan blåste det ju bort som ni kanske minns! ;) Om ni sitter där hemma och funderar på att gå på ett gympass och är ute efter ett svettigt och ganska jobbigt sådant, rekommenderar jag skivstångintervall starkt! Sedan är det som med alla pass att det blir vad man gör det till! 

Jag sitter nu, kanske inte helt oväntat, på bussen. Jag har nyss stoppat i mig mellanmål och druckit lite extra protein. Om jag inte minns helt fel lovade jag att utvärdera det proteinpulver jag köpte för rätt många veckor sedan. Då jag använt det ett tag kan jag ju berätta vad jag tycker om det än så länge! 

Först och främst har jag inte använt mig av något proteinpulver förut så jag har inget att jämföra med och jag är ingen expert på området! Men utifrån mina erfarenheter är det ett gott proteinpulver  (smak av jordgubb och persika). Det är lätt att blanda med mjölken (eller vatten men själv kör jag alltid på mjölk) och det blir inga äckliga klumpar! Jag vet att det jag dricker är helt naturligt och inte innehåller några konstiga tillsatser vilket känns väldigt bra! Jag märker resultat med min träning då jag har blivit starkare, men förmodligen beror det i första hand på träningen och inte att jag tar extra protein! På förpackningen stog det att man skulle inta pulvret dagligen om man var mycket fysiskt aktiv, men då jag känner att jag får i mig tillräckligt med protein via min vanliga kost tar jag bara lite extra protein i kombination med styrketräning! Det är tex väldigt bra dagar som idag då jag tränar rätt sent och alltså inte åker hem och äter exempelvis en stek med potatis. Sammanfattningsvis är jag nöjd! 

Nu längtar jag hem till min säng och hoppas att ni har haft en bra dag! Puss och kram <3


En bild tagen för ett tag sedan då jag nästan var helt själv på gymmet! 

Skola igen...

Godmorgon!

Efter några väldigt stressiga minuter sitter jag nu på bussen. Busskortet har jag glömt och förmodligen något mer då tiden rann iväg i en väldig fart därhemma! 

Då var det en ny vecka och skola igen. Lovet gick alldeles för fort vilket säkert många andra kan hålla med om, men det är inte så långt kvar till jullovet! Igår satt jag med skolarbeten som jag skjutit upp på tok för länge. Nästan hela eftermiddagen spenderades vid skrivbordet, men jag har ju bara mig själv att skylla! 

Idag åkte förresten vinterjackan på. Lite varm är den nu på bussen, men där ute funkar inte skinnjackan längre om jag inte vill frysa! Ja och frysa har jag ingen större lust med faktiskt! 

Ni får ha en bra dag allihopa! Vi hörs!
Puss och kram <3 Sanna gillar inte stressiga morgnar! 

Tillbaka i sadeln...

För någon timme sedan satte jag mig i sadeln igen för första gången på nästan ett helt år! Vilken underbar känsla! För ett tag sedan slog det mig att det var väldigt länge sedan jag red och att det faktiskt skulle vara rätt roligt att sätta sig på hästryggen igen. Ni som har följt mig eller känt mig ett tag vet att jag länge var en riktig hästtjej och att stallet var en del av vardagen. Jag valde dock att lägga ridningen åt sidan i våras, dels för att jag inte fick träna på grund av anorexin och även för att jag börjat tröttna på sporten.
 
Men idag hade jag alltså bestämt mig för att slänga på mig ridkläderna och ge mig av till stallet och det fick mig att vakna med ett lyckorus i hela kroppen! Självklart var det min älskade favoritponny Simba jag red på och trots att det nästan var ett år sedan sist kändes det som att det var igår jag senast satt där uppe på hans rygg! Jag och Louise tog tillsammans en mysig tur i skogen och hästarna var pigga och glada! När vi for fram i galopp sida vid sida strålade hela mitt ansikte av ett stort leende!
 
Efter idag känner jag ändå att jag gjort rätt val när det gäller ridningen. Det tar väldigt mycket tid och det finns så mycket annat som jag vill hinna med. Men jag tyckte att det var ruskigt kul och jag kommer definitivt att ta mig till stallet med jämna mellanrum för en mysig tur i skogen!
 
 
En dag för rätt länge sedan med min älskade Simba!

En blodig kväll...

Godmorgon! 

Idag är det lördag och alldeles för snart är detta lovet slut! 

Igår var det som sagt jobb som gällde och efter det kom tre fina brudar hem till mig för lite god mat och förberedelser inför fest! Det är ju halloween så självklart var det halloweenfest och vi gjorde oss läskiga! Där fick ni se några bilder från den rätt blodiga kvällen! Vi träffade på allt möjligt, t.ex. vampyrer, pirater, läskiga clowner, slakt grisen, blodiga döda människor och många fler! Själv var jag ett lik skjuten i pannan! 

Nu ska jag klä på mig, ta med mig hunden på en promenad och sedan göra något jag inte har gjort på väldigt länge! 

Ha en fin lördag allihopa! Puss och kram <3

SannaCeciliaNyberg.blogg.se

En blogg om allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0