År 2013 - Del 3

Ja då var vi inne på sista delen av år 2013!
 
Vi börjar väl på september månad! Under den måndaden satte skolan igång på allvar och vardagen började se rätt enformig ut. Vakna, äta, skola, äta, träna, äta, plugga, äta, sova. Ja något i den stilen, känner ni igen er kanske? Okej det såg inte alltid ut så utan jag hann med lite annat också! Men i alla fall, jag testade på massa olika roliga pass på gymmet och svettades som aldrig förr. Jag skrev också in mig på bilskolan och tog tag i körnigen på riktigt.
 
 
 
En härlig helg spenderades hos Felicia då hon fyllde år, höstkylan började så smått komma smygande och så fyllde bloggen ett år!
 
Sedan kom oktober och det planerades en överraskningsfest för två av mina bästa vänner! Vardagen fortsatte rulla på och trädens löv fick vackra färger!
 
 
 
Vi fick höstlov och besök av stormen Simone som fick huset att skaka. Jag befann mig på jobbet några dagar, men det var inte allt för farligt då jag hade trevligt sällskap.
 
Sedan kom november och den inleddes med en blodig halloweenfest! Jag tog en tur på min favoritponny för första gången på väldigt länge och njöt av ett fortsatt friskt förhållande till min träning!
 
 
Vädret fortsatte att bli aningen kallare, skolan blev allt intensivare, jag åkte på en förkylning, det stormade lite till och mysiga kvällar i sängen var väldigt uppskattade!
 
 
 
Därefter kom december, årets sista månad! Julkänslorna hade svårt att infinna sig på grund av allt plugg som skulle hinnas med, men en mysig eftermiddag med klassen där det julbakades och tittades på film fick dem att kika fram en aning åtminstone!
 
 
Jag började inhandla julklappar och vi fick uppleva lite snö innan den smälte bort. Skolan tog allt mer tid och jag bestämde mig för en liten bloggpaus.
 
 
Efter slutprovet i fysik som alla fasat inför var det sedan äntligen jullov! Jag inledde mitt på bästa sätt! Först julmys med klassen och därefter mys med fina vänner och mormor och morfar. Jag kunde äntligen slappna av en aning umgås med vänner och längta efter julen!
 
 
Julafton började redan klockan fem för min del då jag skulle jobba och eftermiddagen/kvällen blev sedan väldigt mysig! Jag fick fina julklappar och julklapparna jag gav bort blev uppskattade. På annandagen for vi upp till Norrland med ett snabbt besök i vår huvudstad i några timmar. I Norrland hade vi mycket trevligt tillsammans med vänner vi haft hela livet och jag testade på att åka skidor och slalom för första gången i mitt liv!
 
 
 
Sedan kom vi hem och det var inte många dagar kvar av år 2013. Jag testade mig på att baka en kaka av bland annat bönor och avokado och den blev överförväntan! Riktigt god!! Nyårsafton började precis som julafton väldigt tidigt och kvällen blev underbar! Så roligt hade jag inte haft på länge!
 
 
Sådär, det var det året! Ett år där jag har gått från att vara ganska olycklig till frisk och glad! Jag har fått träffa och lära känna många underbara personer och har lärt känna mig själv väldigt mycket bättre! På nio månader lyckades jag gå upp 13kg och jag är så stolt över mig själv! Jag har fått tillbaka mitt liv och för det är jag evigt tacksam!
 
Nu väntar år 2014 och jag tror att det kommer bli super! Jag kommer bli 18år och alltså vuxen! Med andra ord kommer jag att få rösta för första gången, (på vilket parti har jag dock inte den blekaste aning om, men det är ett tag tills dess) jag kommer (förhoppningsvis) ta körkort och börja mitt tredje och sista år på gymnasiet! Jag hoppas att året kommer bjuda på massa roliga stunder och fantastiska möjligheter. Nu kör vi år 2014!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaCeciliaNyberg.blogg.se

En blogg om allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0