Gott Nytt År

Hej på er!
 
Nu har jag nästan precis kommit hem från jobbet och tänkte lägga mig och vila ett tag, men innan jag gör det vill jag önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och även gratta min lilla mormor på födelsedagen! Jag hoppas att alla får en riktigt bra kväll! Jag kommer inleda år 2014 med fina vänner och är övertygad om att jag kommer få ha en mycket trevlig kväll!
 
Puss och kram på er! <3


En super fin bild från igår! 

...


Nu säger jag godnatt!




Gissade ni rätt?


Här har vi resultatet! En choklad-hasselnöts-apelsin-tårta fylld med nyttigheter (lite onyttigheter) och massa protein! (Ni vet väl att bönor är mycket rika på protein!) Det blir gott efter tacosen vi ska ära till kvällsmat! Har glömt att berätta det men vi har en liten minijulafton då Matilda var borta över jul, samt firar mormor som fyller år imorgon! 

Vad ska det bli?


Dags att stå i köket! Kan ni gissa vad det ska bli? 

Hälsning från Norrland...

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra! 

Vi mår prima här uppe i Norrland! Vi blir riktigt bortskämda och blev bjudna på vår andra trerätters middag nu ikväll! Älgkött både i varmrätt och förrätt och det är så gott! 

Igår åkte vi som sagt skidor och för att vara första gången tyckte jag att det gick helt okej! Skidorna ville inte som mig alla gånger, men roligt var det i alla fall! Det där med att stanna fick jag inte riktigt kläm på, men jag åkte på nerför backen och hoppades på det bästa! Bara en gång for jag ut i skogen och det var bara lite buskar som tog skada vilket var tur! Det kändes väl sisodär när småbarn, hälften så stora som jag själv, åkte väldigt mycket bättre, men man kan inte vara bra på allt! Nu har jag i alla fall åkt skidor och är därför stolt över mig själv! Det var inte riktigt min grej men so what liksom! 

Idag blev det ingen skidbacke utan shopping i Sundsvall, staden där jag bodde som liten! Jag köpte inte så mycket, lite småpresenter, födelsedagspresenter till min mormor och produkter från body shop blev det. Mitt hår är nämligen rätt platt och tråkigt så har nu köpt schampo och balsam som ska ge det mer liv och volym (förhoppningsvis). Dessutom köpte jag en body butter i mango som luktar ljuvligt! 

Imorgon åker vi hem igen efter några härliga dagar här uppe och lite tråkigt känns det faktiskt! Men på måndag ska jag få träffa min lillasyster som förmodligen har massa att berätta från hennes äventyr i New York! Mamma pratade med henne idag och frågade om hon haft det bra eller något i den stilen. Hon hade svarat att hon skulle flytta dit och jag tolkar det som att hon haft väldigt bra haha! 

Ha det nu jättebra!
Puss och kram <3


Vi får hoppas att dessa kan göra underverk med mitt hår! 

Skidbacken nästa...

Nu är vi på väg till skidbacken! Första gången för mig att stå på ett par riktiga skidor! Undra hur det här ska gå!



Stackars mina ben...

Äntligen sitter jag ner och vilar mina stackars ben! Efter träningspasset igår har jag rejält med träningsvärk och att gå runt i massa affärer och upp och nerför trappor är då inte jätteskönt! Stockholm är en väldigt fin stad och speciellt gamla stan med sina smala kullerstensgator! Nu ska vi ta oss ännu längre upp i vårt avlånga land! 



Snart flyger vi...

Hej på er! 

Nu sitter vi på flygplatsen och snart är vi uppe i luften! Vi flyger inte direkt till Norrland utan mellanlandar i Bromma i några timmar. Det var inte planerat med så lång väntetid på nästa plan, men man får göra det bästa av situationen! Det är ju annandagen idag vilket betyder mellandagsrea och varför inte åka in till Stockholm och shoppa i några timmar tänkte jag! Mamma och Linnea tyckte det var en bra idé som tur var! 

Hoppas ni får en fin dag! 
Puss och kram <3 



Hem och packa väskan...

Efter en mysig kväll hos kusinerna är vi nu på väg hem och då ska jag packa resväskan. Imorgon åker nämligen jag, Linnéa och mamma till Sörhassel i norr för att hälsa på vänner till familjen i några dagar. Det var jättelänge sedan jag var i Norrland så jag ser verkligen fram emot några dagar där uppe! Förövrigt är jag riktigt trött och längtar tills jag får krypa ner i sängen! 

Hoppas ni haft en bra dag! 
Puss och kram <3




Paj till lunch...

Sådär, nu har jag fått i mig lunch och är på väg till gymmet! Tänkte köra ben men slänger nog in lite mage och kanske axlar också! 

Rörde ihop en smarrig paj till lunch och kunde då använde mig av den fina pajform som jag fick av Julia i julklapp! Min paj fylldes av massa julmatsrester! Rester ska man aldrig slänga! Man kan exempelvis använda dem till en paj som jag gjorde eller varför inte en hemmabakad pizza kanske? 



Systrar och vänner genom åren...

Efter en god natts välbehövlig sömn vakande jag idag med ett leende på mina läppar! Trots brist på snö och tomte så blev det en väldigt bra julafton igår! Vi firade hos några nära vänner till familjen och med mormor och morfar såklart! Vi tittade på Kalle Anka, åt mycket god julmat, lekte paketleken, delade ut julklappar och hade det väldigt mysigt tillsammans! Väldigt fina presenter fick jag också! En present invigde jag redan imorse och är något jag har velat ha väldigt länge, nämligen en Blender! Så till frukost imorse drack jag en supergod smoothie av yoghurt, banan, apelsin och jordgubbar! Det kommer bli många smoothies och annat gott framöver! Jag fick även bland annat ett par väldigt snygga knallrosa halkskydd från designtorget så nu är jag väl förberedd inför halka! Jag fick en Girogio Armani parfym och bodylotion vilka kommer få mig att lukta mycket gott, riktiga ullstrumpor och fårskinnstofflor som kommer hålla mig riktigt varm om fötterna, en superbra sminkborttaggning, sjal, halsduk och andra väldigt fina saker! Min syster gav mig två saker som gjorde mig lite rörd faktiskt. Ett halsband med ett hjärta där det står ingraverat "Always on my mind, forever in my heart" och en fin keramikljushållare där det står "Fnittra, kivas, tårka tåren. Systrar och vänner genom åren". Åh alldeles varm i hjärtat blir jag när jag läser dem! En sådan snäll syster jag har och själv måste jag väl ha varit en väldigt snäll syster som har förtjänat så fina presenter!
 
Nu ska jag gå och ställa mig i köket och fixa! Ha en fortsatt bra juldag allesammans!
Puss och kram <3



God Jul!

Tittar in en snabbis nu efter Kalle Anka och önskar er alla en riktigt God Jul! 


De absolut finaste pepparkakorna jag någonsin sett haha! 

Tidig morgon väntar...

Hej på er ännu en gång! 

Nerbäddad i sängen ligger jag nu och ska faktiskt säga godnatt! Tro det eller ej men jag ska upp klockan 05.00 imorgon. Jo det är sant och jo lite galen är jag nog allt, men jag ska upp och jobba. Klockan sex börjar vi vilket betyder att jag måste cykla hemifrån halv sex. Vi börjar väldigt tidigt så att vi (förhoppningsvis) även kommer kunna sluta tidigt! Att jobba på julafton låter inte väldigt lockande ska jag erkänna, men man för tänka positivt! Lönen är bra och väntan till Kalle Anka blir inte lika lång då man har saker att göra! 

Förresten så var bion mycket bra kan jag tala om! Nu får vi väl vänta ett år på den sista filmen! 

Sov så gott allihopa! 
Puss och kram <3




Något jag aldrig tröttnar på...

Hejsvejs! 

Just nu sitter jag på tåget från Helsingborg till Ängelholm efter att ha spenderat lite tid med min bästa vän! Felicia och jag har alltid så mycket att prata om och jag tröttnar aldrig på hennes sällskap! Så efter att ha ätit lunch, tittat i affärer, pratat en massa, följt efter Erik Saade (Felicia va tvungen att få sig en ordentlig titt) och bytat julklappar är jag nu på väg till Ängelholm där jag ska möta upp mamma och Linnéa. Vi ska ha en mysig eftrrmiddag/kväll tillsammans och bio står på agendan! Hobbit två ska vi se och jag har hört att den ska vara mycket bra! 

Ha en fin kväll allihopa!
Puss och kram <3



Vänner är bra att ha...

Godmorgon! 

Här ligger jag i sängen halv sju och kan inte somna om. Tänker på kvällen igår som var super mysig! Massa god mat, spelande och mycket skratt! Vänner är bra att ha! 

Idag är det bara en dag kvar till julafton och förhoppningvis kommer den inte gå allt för långsamt då jag har mycket trevliga saker inplanerade! Nu ska jag ta och göra mig lite frukost då magen skriker efter mat och sedan ska jag kolla på gårdagens avsnitt av julkalendern som jag missade igår. Årets julkalender har varit riktigt bra om ni frågar mig! 

Puss och kram <3



Galen panna, ett av spelen vi spelade igår! 

Som jag längtar...

Är det inte konstigt att de gånger då jag nästan har all tid i världen är det lite att göra på jobbet och de dagar då jag har en gigantisk läxhög och massa annat som ska göras så tar det en himla tid! Idag var en sådan dag då jag inte hade något speciellt planerat att göra när jag kom hem och redan vid ett var jag klar. Rätt skönt ändå! Jag fick en massa tid på eftermiddagen här hemma istället och med den har jag hunnit göra klart en tidningsartikel till historian, snörat på mig löparskorna för en runda och även tagit en lång och välbehövlig dusch. Så skönt det var att springa när det var just ute! Det slog mig att jag knappt kommer ihåg sist jag var ute på en löptur! Jag har inte haft någon större lust att ge mig ut när det är mörkt och mestadels regnigt så de olika passen på gymmet har lockat mer. Men löparglädjen har inte försvunnit kan jag lova! Det gäller bara att ge sig ut när man känner för det för annars är det inte särskilt roligt.
 
Fjärde advent är det också idag och bara två dagar kvar till julafton!!!! Nu när jag har fått mitt efterlängtade lov längtar jag som en galning till julafton. Det måste vara årets absolut mysigaste dag! Man får umgås med nära och kära, titta på Kalle Anka och hans vänner, ge bort alla julklappar som man köpt och äta massa maaaat! Okej, det är även rätt kul att få öppna julklappar (kan man någonsin tröttna på det?) men det är bara en liten liten del av allt det underbara med julen och julafton tycker jag!
 
Min kväll är inte slut än och bättre ska den bli då jag om en timme ska träffa några av mina fina vänner! Absolut en av de bättre söndagskvällarna!
 
Hoppas att ni också får en bra kväll! Puss och kram <3
 
 
 

Inte lika hemskt...

Hej på er! 

Brukar ha lite smått ångest när jag ska cykla till jobbet på söndagar då jag vet att nästan halva söndagen går åt till att vara där. Men idag då jag är ledig imorgon och en del dagar efter det känns det inte alls lika hemskt! Nästan att det ska bli lite kul, men bara nästan! ;) Jag kommer ha trevligt sällskap i alla fall vilket alltid uppskattas! Nej men det är väl kanske dags att sätta sig på cykeln och börja trampa! 
Ha en bra söndag allihopa! 
Puss och kram <3


Ganska mörkt såhär klockan sju på morgonen!

Dagens träning... check!

Sådär, då var dagens träning avklarad! Så skönt att sticka till gymmet på morgonen och göra sig sådär oerhört svettig! Idag blev det några minuters träning av min lilla mage innan ett jobbigt men roligt spinningpass och efter det blev det en halvtimmes bröst. 

Nu sitter jag på bussen och känner mig lite obekväm då jag glömde bh:n hemma! Hemma springer jag mer än gärna utan, men ute bland folk vill jag helst ha den på! Men det finns inte mycket att göra åt saken om den ligger kvarglömd på sängen! 

Ikväll ska vi duka upp ett mindre julbord där hemma då Henrik (mammas ex), hans mamma och hennes särbo kommer på besök. Imorgon far nämligen de och även Matilda iväg till New York! Jag kommer sakna min lillasyster över jul, men jag tror att hon kommer ha det bra där borta på andra sidan Atlanten. 

Ha nu en fin lördag allihopa! 
Puss och kram <3


Usch så tråkigt väder vi har! Var är snön?!

Låt aldrig hoppet försvinna...

Hej alla underbara! 

Nu är allt klappat och klart, med andra ord är alla julklappar köpta! Jag vill inte tänka på hur mycket pengar jag lagt på julklappar i år, vilket är en hel del, men det är ju bara jul en gång om året! Dessutom älskar jag att få skämma bort personer jag tycker om! 

Hade en mysig stund med min mormor och morfar tidigare! Älskar att sitta och prata med dem om precis allt möjligt! De blir alltid så glad när man kommer och jag blir alltid så varm innombords när jag får träffa dem! De bjöd dessutom på varmrökt lax vilket smakade väldigt gott kan jag lova! 

Väldigt mysigt hade jag även med klassen i förmiddags då det lektes paketleken och julfikades. Julia visade sig vara min secret Santa och jag är mycket nyfiken på att få se vad hon har köpt till mig! Vi bestämde oss för att öppna paketen på julafton och oj vad det känns långt dit helt plötligt! Lika mycket tålamod hade inte jag och mina andra vänner som köpt presenter vilket resulterade i att vi satt på fiket och spred presentpapper omkring oss! Jag fick chaipulver från espresso house (så gott!!!!) och dessutom lite fina nagellack vilket man aldrig kan få för många av och en mascara vilket man nästan alltid behöver! Fin fina presenter med andra ord! 

Åh nu spelas en av mina favorit låtar på radion! Tänd ett ljus och låt det brinna. Låt aldrig hoppet försvinna... Älskar den låten!! Julkänslorna börjar allt mer komma smygande och nu ska jag hem och klä granen! 

Ha en bra kväll allihopa! 
Puss och kram <3


Fika med klassen! 


Utlottning av paket! 
Som små barn på nytt haha! 


Nu är det (nästan) jullov!!

Godmorgon! 

Äntligen var den här, avslutningsdagen, och jag tror att den kommer bli hur bra som helst! För tillfället är jag på väg till skolan för julavslutning och därefter ska jag och klassen gå hem till vår mentor där vi ska ha mysigt tillsammans! Julklappsleken ska lekas och hur roligt är inte det? Sedan ska jag träffa fyra fina tjejer i stan ett tag då vi bland annat ska lotta ut julklappar. 

Precis som förra året är vi ett gäng som har köpt en present för 200kr var. Vi lottar sedan ut dessa så att var och en får en varsin present. Något liknande har jag även gjort med några tjejer i klassen men innan vi köpte julklapparna skrev vi upp allas namn på lappar och drog en lapp. Den person jag fick på min lapp har jag köpt en julklapp till men ingen vet vem jag har köpt till och jag vet inte heller vem som har handlat till mig. Jag undrar vem som har varit min secret Santa!! 

Därefter ska jag traska till mormor och morfar för spendera lite kvalitéts tid hos dem innan jag ska köra IWintervall i eftermiddag. Sedan ska jag också försöka köpa de sista julklapparna och när jag kommer hem ikväll ska julgranen dekoreras med glitter och kulor! 

Jo jag har en hel del som ska göras idag och jag kommer förmodligen njuta av varje minut! Rätt trött kommer jag nog vara ikväll dock då jag vaknade vid fyra i natt och var pigg!? Vad hände där liksom? Så från fyra har jag sovit lite från och till, men just nu känner jag mig pigg i alla fall! 

Ha en fin dag allihopa! 
Puss och kram<3



I am back....

Efter pluggande, pluggande och ännu mer pluggande så är jag äntligen tillbaka! De senaste veckorna har varit väldigt intensiva, men nu äntligen kan jag pusta ut en aning. De nationella proven i fysik är över, en del inlämningar har lämnats in och imorgon har jag officiellt jullov, halleluja! Efter skolan idag hade jag tid att träffa Jessie, vilket var alldeles för länge sedan sist, för en liten fika och därefter har jag och min lillasyster haft en riktig myskväll tillsammans! Vi har spelat spel, sett på julkalendern såklart och så har vi även kollat på lilla Jönssonligan på Kollo. En bra kväll med andra ord!
 
Nu är klockan 21.17 och jag tänker gå och lägga mig. När man slappnar av känner man verkligen hur trött man är och vad är då inte bättre än att bädda ner sig i sängen? Nej inget alls faktiskt!
 
Så godnatt på er allihopa! Puss och kram <3
 
 
 

Sankta Lucia...

Hej mina kära vänner!
 
Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra vecka! Om man bortser från en liten vricknig jag lyckades få till någon gång i tisdags så mår jag prima! Det är redan fredag och jag har bestämt att detta är en kväll fri från allt som har med skolarbete att göra vilket verkligen behövs!
 
Det är inte bara fredag utan det är även Lucia vilket jag hoppas att ingen av er har missat! Så mysigt nu när vi börjar närma oss julen! Imorgon ska det huggas julgran och på kvällen blir det julbord. Åh jag som verkligen älskar mat kommer förmodligen att rulla därifrån. På tal om mat luktar hela huset för tillfället av nybakat bröd då mamma har stått och bakat! Vi åt för en och en halv timme sedan, men med den här utsökta doften är jag redan hungrig igen haha. Det får bli att gå och ta sig en kvällsfika snart och vad jag ska äta till frukost behöver jag inte fundera över längre!
 
Veckan har annars flytit på bra tycker jag! Förutom en massa plugg har jag hunnit med att träna litegrann, varit på körlektion och lite annat smått och gott! I tisdags drog vi på oss labbrockarna när vi hade biologi och ställde oss och dissekerade organ från lamm. Väldigt intressant kan jag tala om! Julkalendern ser jag självklart på varje dag och är den inte bra?!
 
Ha nu en fortsatt bra helg allihopa och jag hoppas att ni orkar vänta ett litet tag till tills jag uppdaterar som vanligt här igen! Puss och kram <3
 
 
 
 

 
 

Snön är här...




Vilket vinterland jag möttes av när jag gick ut från Friskis tidigare! Det måste ha snöat en hel del då jag var inne och svettades! Så mysigt det är med snö tycker jag! Det hör verkligen vintern till! 


Dags för lite morgonträning...

Godmorgon!

Idag vaknade jag utvilad och pigg redan klockan sju. Kan bero på att jag la mig rätt tidigt igår, men jag var ganska så trött och utan något internet (vilket inte fungerar på grund av Sven) kunde jag inte se på serier och sängen var då det som lockade mest! 

Nu är jag på väg in till gymmet för ett pass och därefter ska jag gå hem till mormor och morfar för att umgås med de ett litet tag innan jag lämnar mina saker där och tar bussen med syster och några andra tjejer in till Väla. Idag är det inget möte utan shopping som står på agendan! Jag har handlat en hel del julklappar men har fortfarande några kvar! Sedan kanske jag hittar en liten present till mig själv också kanske?   

Ha en bra lördag mina fina läsare! 
Puss och kram <3



Julmys med klassen...

Hej allihopa!

Fredag igen och nu är jag på väg hem! Efter ett tre timmar långt matteprov som kändes okej har jag och klassen haft några riktigt mysiga timmar tillsammans! Vi har bakat lussekatter och pepparkakor, vi har ätit varma mackor och lyssnat på julmusik och så har vi suttit i aulan och tittar på Ensam Hemma! En mycket bra inledning på helgen om ni frågar mig! 

Ha en fin kväll allesammans! 
Puss och kram <3






Endorfiner och nya skor....

Tjolahopp tjolahej!

Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra! Trots en lång dag känner jag mig rätt pigg! Kan i och försäg vara endorfinerna efter IWpulspasset som fortfarande far runt i kroppen, men oavsett så är det skönt att inte känna sig trött och hängig! Idag sprang jag snabbt ner och köpte ett par nya skor på stan under hålan innan jag satte mig och pluggade matte med de andra. Då mina bruna höst/vinter skor har sett sina bästa dagar var det dags att införskaffa sig ett par nya! Det blev ett par rätt snarlika skor dessutom då jag verkligen gillade de förra! Jag köpte även en sula med fårull att stoppa i när det blir lite kallare där ute!

Ska bli skönt att komma hem till de andra där hemma och slänga på sig den mjuka pyjamasen! De håller på att baka lussekatter för fullt så ni kan ju gissa vad jag ska äta till kvällsfika innan jag går och lägger mig! 

Ha det så bra allihopa! Bara 20 dagar kvar till jul och 16 dagar kvar till lovet! 
Puss och kram <3


Jag ska hålla mig varm om fötterna!

Det rullar på...

Hallå där!

Fjärde teorilektionen avklarad vilket betyder att jag bara har en kvar! Ett biologi seminarium har jag också lagt bakom mig och nu lägger vi största fokus på matten då det är stort prov på fredag! Det rullar på hörni! 

Idag kommer jag också hem lagom till julkalendern. Vad tycket ni om årets julkalender förresten? Kanske lite tidigt att avgöra än, men de två första avsnitten har inte varit hemska om ni frågar mig! 

Ha en fin kväll! Puss och kram <3



Välkommen december....

Hej på er! 

Vi har nu fått tända ett ljus i adventsljusstaken, november har blivit december och första avsnittet av julkalendern har visats på tv:n! Vi kan börja räkna ner på riktigt och då menar jag inte till julafton utan till lovet! Julen och julafton längtar jag jag också till såklart, men att få lov kommer nog vara oslagbart! 

Igår var det julskyltning runt om i hela landet men jag var inte på en enda. Lite tråkigt faktisk då jag tycker sådant är väldigt mysigt, men efter jobbet kunde jag inte ignorera läxorna som väntade där hemma på skrivbordet! 

Idag har jag och Julia gjort klart ett större arbete i engelska, precis lagom till ett uppsats arbete som ska göras! Imorgon är det seminarium i biologi som gäller och vi får hoppas att det går bra! Jag har även idag varit på min femte körlektion och trots att det var en månad sedan sist gick det bra! 

Nu sitter jag på bussen hem (blir oftast att jag skriver inlägg som tidsfördriv på bussen vilket är anledningen till att "Nu sitter jag på bussen" börjar bli en standard fras) efter ett svettigt IW intervallpass på gymmet. Fick bli ett tidigare pass då jag ändå var in i stan på grund av körningen. Väl hemma ska jag skynda mig til tv:n för att se det andra avsnittet av julkalendern och därefter äta innan min plugg kväll börjar! 

Hoppas ni mår bra allihopa! 
Puss och kram <3





SannaCeciliaNyberg.blogg.se

En blogg om allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0