Lycka...

Lamporna släcks ner och den fartfyllda musiken övergår till lugn harmonisk musik som får hela dig att komma till ro. Du lägger dig ner på golvet, sträcker ut dig och blir helt tung i kroppen. Det känns som att du skulle kunna sjunka igenom golvet, varenda muskel från topp till tå slappnar av och du känner dig sådär underbart trött i kroppen. Den härliga trötthet som man bara kan få efter ett träningspass. Svetten den rinner nästan ner i ögonen och du kan inte låta bli att le där du ligger. Det finns bara ett ord, Lycka!

Åh vad jag är glad över att min sträckning äntligen har bestämt sig för att bli bra! Jag har precis varit på ett skivstångintervallpass och ni anar inte hur taggad jag var! Varenda muskel sprudlade av energi och jag kunde knappt vänta tills vi skulle sätta igång! De där 75 minutrarna gick i en väldig fart! Känslan när man ser allihop hoppa i takt, gå ner i benböj precis samtidigt eller när man hör dunkandet av 25 par fötter som kraftfullt hamnar i golvet är magisk! Känslan när man sedan lägger sig ner där på golvet nästan helt slut är underbar! Okej nu ska jag sluta skriva om detta. Jag tror att ni alla har förstått på ett ungefär hur jag känner vid det här laget haha!

Idag är det måndag och vi är inne på vecka 41, inte långt kvar till höstlovet nu hörni! Nu gäller det att vi jobbar ända in i kaklet så att vi lugnt kan slappna av och njuta vecka 44! Man får inte pressa sig själv för hårt dock! Nej lagom är helt klart bäst! 

Jag har väl faktiskt inte så mycket mer att skriva för tillfället. Jag sitter och väntar på att bussen ska komma och ta mig hem till min säng där jag snarast möjligt kommer bädda ner mig! 
Hoppas att ni alla har haft en bra dag! Ta hand om er okej? Puss och kram<3


På tal om något helt annat! Den här underbara dumlepannacottan blev jag bjuden på i lördags! Åh ni anar inte hur god den var!!!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaCeciliaNyberg.blogg.se

En blogg om allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0