Surprise!!!

Godmorgon!
 
Efter att ha ätit frukost och tittat på det nya avsnittet av Vampire Diaries (ÄNTLIGEN) sitter jag nu här framför brasan, blickar ut på det gråa vädret och njuter av att det är lördag!
 
Igår hade jag en väldigt rolig kväll! Jag kunde inte berätta om den igår då det var ännu en överraskning planerad, nämligen en överraskningsfest för Jessie och Nellie! De två hade tänkt ha en födelsedagsfest/tjejkväll eller liknande ihop, men efter lite komplikationer med mera så la de när det. Nellie tyckte dock det var synd då Jessie väldigt gärna ville ha en fest och drog igång ett evenmang på facebook "Överraskningsfest för Jessie!". Strax efter det var det en annan tjej som drog igång ännu ett evenemang "Överraskningsfest för Jessie och Nellie!" och efter en hel del planerande så lyckades vi få till det riktigt bra! 
 
Till Nellies besvikelse "kunde vi inte hyra lokalen" och därför inte ha någon fest för Jessie, men vi tyckte ändå att vi kunde ha en riktigt rolig tjejkväll ihop och det höll hon med om! Så steg 1 under kvällen var att Nellie och Filippa skulle lura Jessie att de skulle ta med henne på bio och när de körde iväg satte de på henne ögonbindel så att hon inte skulle se vart de åkte. De åkte dock inte till någon bio utan hem till Filippa igen där jag och åtta andra tjejer satt och väntade på dem! Så när vi drog av Jessie ögonbindeln sjung vi för fulla halsar och hon blev både överraskad och väldigt glad! Nellie var så nöjd då hennes överraskning gått precis som den skulle! ;)
 
Det som både Nellie och Jessie trodde var en helt vanlig tjejkväll var alltså bara förfesten. Steg 2 inleddes efter att Jessie hade öppnat sina presenter och då vi suttit och haft det mycket trevligt i 2,5h. Då skulle vi "leka" och vi satte på Jessie och Nellie ögonbindel. Så utan att kunna se eller höra, då de fick ha väldigt hög musik i öronen, började vi stega mot lokalen där allt folk redan väntade. Efter halva vägen kastade vi in dem i en bil som körde en bit med dem för att de skulle bli ännu mer förvirrade och när de sedan fick ta av sig ögonbindlarna utanför lokalen där ca 50 personer stod och sjöng stod de där väldigt snopna med leenden upp till öronen!
 
Så där var vi sedan resten av kvällen och jag vet att det blev väldigt uppskattat från deras sida!
 
De fina födelsedagsgrisarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

SannaCeciliaNyberg.blogg.se

En blogg om allt mellan himmel och jord!

RSS 2.0